Στοιχηματικές αποδόσεις για τις Εκλογές: Μεγάλο φαβορί ο Μώραλης στον Πειραιά

Διαβάστε ποια είναι τα φαβορί για το Δήμο Αθηναίων, Πειραιά, Θεσσαλονίκης κ.α. αλλά και τα στοιχήματα για τις περιφέρειες. 

Στοιχηματικές αποδόσεις για τις Εκλογές: Μεγάλο φαβορί ο Μώραλης στον Πειραιά

Αντίστροφα μετράμε για τη διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών καθώς απομένουν μόλις 13 ημέρες πριν στηθούν οι κάλπες.

Όπως είναι φυσιολογικό τα πρώτα φαβορί έχουν βγει στη δημοσιότητα, μένει να δούμε εάν θα υπάρχει κάποια έκπληξη. Στο δήμο Αθηναίων σύμφωνα πάντα με τα προγνωστικά ο Κώστας Μπακογιάννης φέρεται να έχει σαφές προβάδισμα.

Στο δήμο του Πειραιά ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης έχει τον πρώτο λόγο, με τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Βλαχάκο να ακολουθεί δεύτερος.

Η απόδοση για την επανεκλογή του κ. Μώραλη ανέρχεται στο 1.10 εν αντιθέσει με αυτή του κ. Βλαχάκου που υπολογίζεται στο 6.20.

Δήμαρχος Αθηναίων

Σε απόσταση ασφαλείας βρίσκεται ο Κώστας Μπακογιάννης σε σχέση με τους συνυποψηφίους του. Αυτό, τουλάχιστον, αποτυπώνεται στις αποδόσεις. Μόλις 1.03 πληρώνει ο Κώστας Μπακογιάννης για επόμενος δήμαρχος Αθηναίων, ενώ στο 15.00 βρίσκεται ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος και στο 30.00 ο Παύλος Γερουλάνος από το ΚΙΝΑΛ.

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης


Πιο αμφίρροπη, σε σχέση με την Αθήνα, αναμένεται η μάχη στη Θεσσαλονίκη. Ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, Νίκος Ταχιάος είναι το φαβορί στις στοιχηματικές αποδόσεις, με 2.00. Αουτσάιντερ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Ορφανός και η Κατερίνα Νοτοπούλου, σε αποδόσεις 2.70 και 9.00 αντίστοιχα, ενώ πολύ πιο κάτω βρίσκουμε τον Σπύρο Βούγια (20.00) και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη (40.00).

Δήμαρχος Πειραιά

Τρεις βασικοί υποψήφιοι δήμαρχοι για το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, είναι το μεγάλο φαβορί για να ξαναεκλεγεί, καθώς η απόδοση να συνεχίσει στην ίδια καρέκλα ανέρχεται μόλις στο 1.10. Πίσω του, ο εκλεκτός της ΝΔ, Νίκος Βλαχάκος, σε απόδοση 6.20 και ακόμα πιο πίσω ο επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μπελαβίλας, σε απόδοση 25.00.

Δήμαρχος Πατρέων

Βάσει αποδόσεων και δυναμικής των υποψηφίων, τα πάντα θα κριθούν τη δεύτερη Κυριακή, ωστόσο φαβορί παραμένει ο νυν δήμαρχος, Κωνσταντίνος Πελετίδης, που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, και το στοίχημα να εκλεγεί ξανά βρίσκεται στο 1.40. Στη συνέχεια όμως υπάρχει… διχογνωμία. Στη συνέχεια τα γκάλοπ φέρνουν 2ο τον Νίκο Νικολόπουλο, σε απόδοση 6.00, ενώ ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ανεβαίνει στο 6.50.

Δήμαρχος Λάρισας

Μάχη για την πρωτιά θα δοθεί στη θεσσαλική πόλη ανάμεσα στον Απόστολο Καλογιάννη (1.35) και τη Ρένα Καραλαριώτου (2.85). Οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί και στις εκλογές του 2014, με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να εκλέγεται Δήμαρχος παίρνοντας ποσοστό 54,47% στον δεύτερο γύρο. Πολύ μακριά ακολουθεί ο Πέτρος Κρίκης (25.00).

Δήμαρχος Βόλου


Πιο ξεκάθαρα δε γίνεται να είναι τα πράγματα για την όμορφη πόλη της Μαγνησίας. Με απόδοση 1.08 καταλαβαίνουμε γιατί ο Αχιλλέας Μπέος είναι το ακλόνητο φαβορί για να επανεκλεγεί, ενώ όλοι οι άλλοι συνυποψήφιοι πληρώνουν σε διψήφια τιμή: Νάνσυ Καπούλα (10.00), Ιάσονας Αποστολάκης (12.00), Απόστολος Παπαδούλης (35.00), Απόστολος Ριζόπουλος (50.00).

Δήμαρχος Ιωαννίνων

Από τους πιο ενδιαφέροντες δήμους όσον αφορά την τελική επικράτηση. Δύο οι βασικοί υποψήφιοι να αναλάβουν την ηγεσία της Δημοτικής Αρχής, ο Θωμάς Μπέγκας από τον χώρο της Κεντροαριστεράς και η Τατιάνα Καλογιάννη που έχει τη στήριξη της ΝΔ. Την απόδοση να επανεκλεγεί ο κ. Μπέγκας τη βρίσκουμε στο 2.70, ενώ η αντίστοιχη απόδοση για την κ. Καλογιάννη αγγίζει το 3.30. Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια κινητοποίηση από την πλευρά του Μωυσή Ελισάφ και μάλιστα αυτή τη στιγμή έρχεται δεύτερος στις αποδόσεις, με απόδοση 2.80!

Δήμαρχος Ηρακλείου (Κρήτης)

Πρώτος στα σχοιχήματα είναι ο υποψήφιος Γιάννης Κουράκης με απόδοση 1.50, ενώ στη δεύτερη θέση «κονταροχτυπιούνται» οι Βασίλης Λαμπρινός και Ευαγγελία Σχοιναράκη με απόδοση 5.80.

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις των περισσότερων δήμων στη χώρα:

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις για τις περιφερειακές εκλογές:

Πηγή: protothema.gr