Παραιτήθηκε από δήμαρχος Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης

Ο ίδιος ωστόσο δεν αποσύρεται από την πολιτική, αφού έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον συνδυασμό «Πολίτες»

Παραιτήθηκε από δήμαρχος Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης

Την παραίτησή του από τον δήμο Μαραθώνα κατέθεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ηλίας Ψινάκης. Ο ίδιος ωστόσο δεν αποσύρεται από την πολιτική, αφού έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον συνδυασμό «Πολίτες». Την είδηση της παραίτησης έκανε γνωστή ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Open.

Μιλώντας προ ημερών στο Onetv, ο κ. Ψινάκης είχε δηλώσει πως «στο δήμο ό,τι ήταν να κάνω το έκανα», αποκαλύπτοντας παράλληλα πως είχε δεχτεί προτάσεις να κατέβει ξανά υποψήφιος τόσο στο Δήμο Μαραθώνα, όσο και στο Δήμο Αθηναίων, καθώς και στην Περιφέρεια. Παράλληλα, μίλησε για την τραγωδία στο Μάτι, προκαλώντας εκ νέου πληθώρα αντιδράσεων καθώς εμφανίστηκε αμετανόητος και χωρίς την παραμικρή διάθεση να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο κ. Ψινάκης προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι τον χτυπάνε επειδή είναι… celebrity, ξεχνώντας προφανώς ότι επί δημαρχίας του πέθαναν εν μία νυκτί 101 συνάνθρωποί μας, πράγμα που δεν έχει να κάνει με το αν είναι διάσημος ή όχι.

Προσπαθώντας δε, να δώσει εξηγήσεις για το πού (δεν) ήταν και τι έπραξε τις ώρες της τραγωδίας στο Μάτι ο δήμαρχος Μαραθώνα και υποψήφιος για την ευρωβουλή είπε ότι «ήρθα από τα ξημερώματα που γύρισα μετά τη φωτιά, ήμουν στο δημαρχείο και στο κέντρο επιχειρήσεων. Απλά δεν ήμουν στα κανάλια».

Μάλιστα, εκτός από την… αποκάλυψη ότι τον χτυπούν επειδή είναι… μια διασημότητα, αναφορικά με τους χειρισμούς του, τη «μαύρη Δευτέρα» της 23ης Ιουλίου, μας ενημέρωσε ότι και σήμερα τα ίδια θα έκανε…

Πηγή: in.gr