Ι. Συναδινός για επίθεση σε σύλλογο συγγενή του Α. Νικολαϊδη: «Ο φασισμός δεν θα περάσει»

O γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, καταδίκασε την επίθεση από αγνώστους στις εγκαταστάσεις συλλόγου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης που είναι επικεφαλής ένας συγγενής του δις ασημένιου Ολυμπιονίκη του Ταε Κβον Ντο, Αλέξανδρου Νικολαϊδη

Ι. Συναδινός για επίθεση σε σύλλογο συγγενή του Α. Νικολαϊδη: «Ο φασισμός δεν θα περάσει»

Καταδίκασε την επίθεση από αγνώστους στις εγκαταστάσεις συλλόγου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης που είναι επικεφαλής ένας συγγενής του δις ασημένιου Ολυμπιονίκη του Ταε Κβον Ντο, Αλέξανδρου Νικολαϊδη και υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός. Με δήλωσή του, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού κάνει λόγο για «τακτικές Γκοτζαμάνη», στέλνει μήνυμα πως «οι άνθρωποι του αθλητισμού δεν τρομοκρατούνται» και καταλήγει «ο φασισμός δεν θα περάσει».

Στη δήλωσή του, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός τονίζει: «Αυτοί που με τακτικές Γκοτζαμάνη επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς και προκάλεσαν ζημιές στο γυμναστήριο συγγενικού προσώπου του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, να το πάρουν χαμπάρι: Οι άνθρωποι του αθλητισμού δεν τρομοκρατούνται. Εδώ και πολλά χρόνια, στο πρόσωπο του Αλέξανδρου βλέπουν τον άνθρωπο που σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία και δίνει μάχη για την κοινωνική ισότητα, τη δημοκρατία και τις πανανθρώπινες αξίες, μέσα από τον αθλητισμό. Ο φασισμός δεν θα περάσει».

Νωρίτερα, την Πρωτομαγιά, ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, είχε ενημερώσει για την επίθεση στο σύλλογο συγγενικού του προσώπου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, σπάζοντας τη τζαμαρία που έφερε τη φωτογραφία του ασημένιου Ολυμπιονίκη στα +80 κιλά στο Ταε Κβον Ντο το 2004 (Αθήνα) και το 2008 (Πεκίνο).

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης είχε γράψει στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: «Σήμερα τα ξημερώματα κάποιοι άγνωστοι επιτέθηκαν στο σύλλογο συγγενικού μου προσώπου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, σπάζοντας την τζαμαρία που έφερε τη φωτογραφία μου. Η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε ό,τι αφορά αυτούς, θα ήθελα να τους πω, ότι δεν αλλάζει για εμένα κάτι. Αν πίστεψαν έστω και μια στιγμή ότι θα αλλάξει, μάλλον δεν έχουν διαβάσει την πορεία μου ως αθλητή».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας