Μοντέλο καταρρέει και ξεψυχάει την ώρα της πασαρέλας (vid)

Σε κατάσταση αμόκ βρίσκεται ο κόσμος της μόδας, με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο μοντέλου την ώρα της πασαρέλας, μπροστά στα έντρομα μάτια θεατών και παρευρισκόμενων.

Μοντέλο καταρρέει και ξεψυχάει την ώρα της πασαρέλας (vid)

Ο λόγος για τον 26χρονο Τάλες Σοάρες ο οποίος κατέρρευσε στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας στο Σάο Πάολο και μερικά λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι περισσότεροι στην αρχή πίστεψαν πως απλά σκόνταψε, όταν όμως αντιλήφθηκαν πως ο άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του, τότε κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες. Αδίκως τελικά, αφού το νεαρό μοντέλο μπορεί να μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά τελικά δεν γλύτωσε το μοιραίο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Folha Press, ο νεαρός εθεάθη να βγάζει αφρούς από το στόμα προτού χάσει τις αισθήσεις του πάνω στην πασαρέλα. Τα αίτια θανάτου του 26χρονου, που δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Vídeo mostra momento em que modelo cai após passar mal na passarela da SP Fashion Week

Um modelo morreu após passar mal e cair na passarela durante o desfile da grife Ocksa, na tarde deste sábado (27), na São Paulo Fashion Week. Ainda não se sabe com precisão o que aconteceu com Tales Cotta (nome artístico de Thales Soares), 26, da agência Base MGT. Veja mais em: https://bit.ly/2J608fL #DiáriodoNordeste

Posted by Diário do Nordeste on Saturday, 27 April 2019