Κύπρος: Παραδέχθηκε δυο δολοφονίες ο «Ορέστης» - Ψάχνουν κι άλλα πτώματα

Είχε συνομιλίες με τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, οι οποίες δηλώθηκαν ως εξαφανισμένες.

Κύπρος: Παραδέχθηκε δυο δολοφονίες ο «Ορέστης» - Ψάχνουν κι άλλα πτώματα

Ο τρόπος με τον οποίο ενεργούσε ο 35χρονος δολοφόνος, αποκαλύφθηκε οκτώ ημέρες μετά το θρίλερ γύρω από το φρεάτιο θανάτου, του μεταλλείο στο Μιτσερό, όπου μέχρι στιγμής βρέθηκαν δύο σοροί ενώ υπάρχουν ενδείξεις και για άλλα πτώματα.

Την ίδια ώρα, διεξάγονται έρευνες για εντοπισμό της εξάχρονης κόρης του πρώτου θύματος. Ο 35χρονος φερόμενος serial killer, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, αφού επανασυνελήφθει και για τον φόνο της Arian Palanas Lozano.

Χθες (20/4) σε κατάθεση ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την Arian Palanas Lozano, τα ίχνη της οποία χάθηκαν στις 21 Ιουλίου, 2018 από την κατοικία της στην Αγλαντζιά.

Με βάση την παραδοχή του 35χρονου διαπιστώνεται ότι ενάμιση μήνα μετά τις δολοφονίες μάνας και κόρης αφού είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα από τις 4 Μαΐου 2018, ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι περί τα τέλη Ιουλίου του 2018 γνώρισε μέσω της πλατφόρμας Badoo την 28χρονη Arian Palanas Lozano και τη μετέφερε στην οικία του.

Παραδέχθηκε και έδωσε φρικιαστική περιγραφή
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, ο 35χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη τόσο του φόνου της 38χρονης, όσο και της 28χρονης, ενώ έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο που διέπραξε τα αποτρόπαια εγκλήματά του.

Συγκεκριμένα για το δεύτερο θύμα, ανέφερε ότι αφού έκανε έρωτα μαζί με την 28χρονη την έπνιξε, ενώ στη συνέχεια την έδεσε και μετέφερε τη σορό της στο μεταλλείο του Μιτσερού, όπου την έριξε στο φρεάτιο.

Την ίδια ώρα οι Αρχές θα αναμένουν τα ευρήματα της νεκροτομής επί της σορού που εντοπίστηκε χθες στο φρεάτιο στο Μιτσερό, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσον αυτή ανήκει στην 28χρονη Arian ή σε κάποια άλλη γυναίκα.

Ψάρευε τα θύματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Τον δρόμο της εξιχνίασης άνοιξε η φίλη της 38χρονης Marry, η οποία είχε αποκαλύψει ότι το θύμα διατηρούσε δεσμό και είχε συναντηθεί το προηγούμενο βράδυ της εξαφάνισης της με πρόσωπο ονόματι «Ορέστης», τον οποίο γνώρισε μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Badoo.

Η μάρτυρας έδωσε στους ανακριτές φωτογραφία από το προφίλ του «Ορέστη» και μετά από έλεγχο του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 35χρονος ψάρευε τα υποψήφια θύματά του από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, από τον έλεγχο του ηλεκτρονικού εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος είχε συνομιλίες με τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, οι οποίες δηλώθηκαν ως εξαφανισμένες.

Οι έρευνες του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι αποκαλύψεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές.