Σοκ στην Κύπρο με πτώματα γυναικών -Φόβοι για serial killer-Τα μηνύματα που «καίνε» τον «Ορέστη»

H συνομιλία με αδερφική φίλη 30χρονης που εξαφανίστηκε από το 2017.

Σοκ στην Κύπρο με πτώματα γυναικών -Φόβοι για serial killer-Τα μηνύματα που «καίνε» τον «Ορέστη»

Τα πτώματα δύο γυναικών έχουν βρεθεί σε μεταλλείο στην Κύπρο ενώ αναζητείται από τις Αρχές ένα 6χρονο κορίτσι κόρη της πρώτης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή, μίας 36χρονης της Μαρί Ρόζε από τις Φιλιππίνες

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Κύπρος αλλά και όλος ο κόσμος τις ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση εξαφάνισης μιας μητέρας και της 6χρονης κόρης της. Ο άνδρας που ομολόγησε πως τις δολοφόνησε, υπέδειξε το σημείο στο οποίο έθαψε την 6χρονη και οι Αρχές βρήκαν πτώμα ακόμα μίας γυναίκας.

Συγκεκριμένα στο μεταλλείο που βρέθηκε το πρώτο πτώμα βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου δύτες της ΕΜΑΚ καθώς και ισχυρή αστυνομική δύναμη και μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς εκεί εντοπίστηκε δεύτερο πτώμα σε φρεάτιο.

Φοβούνται πώς υπάρχουν ακόμα δύο πτώματα μέσα στο νερό

Όπως μεταδίδει το philenews.com στο ίδιο φρεάτιο είχε εντοπιστεί την περασμένη Κυριακή και το πτώμα της Φιλιππινέζας στην περιοχή του Ξυλιάτου, ενώ τα Μέσα Ενημέρωσης της Κύπρου και η κοινή γνώμη πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά σε δράση ενός κατά συρροή δολοφόνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο κάμερες που εντόπισαν το Σάββατο το πτώμα της δεύτερης άγνωστης γυναίκας μετά από πολύωρες προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, φαίνεται να κατέδειξαν πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο όγκοι και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινες σορούς.

Οι απαντήσεις θα δοθούν την Κυριακή, αφού με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες.

Να σημειωθεί ότι ένας 35χρονος που κρατείται από τις Αρχές, παραδέχτηκε ενοχή και έδωσε πληροφορίες στους ανακριτές της υπόθεσης για τη μητέρα και το παιδί.

Παράλληλα για την ίδια υπόθεση αφέθηκε ελευθερος ένας 30χρονος που τελούσε υπό κράτηση από το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τον 35χρονο, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία φαίνεται να είχε πέσει θύμα πλεκτάνης του 35χρονου.

Τα κοινά στοιχεία στα δύο πτώματα

Ο δράστης των δύο δολοφονιών είναι σαφές ότι έδρασε με πανομοιότυπο τρόπο. Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν γυμνές και δεμένες χειροπόδαρα, σύμφωνα με την kathimerini.com.cy.

Επίσης επέλεξε να ξεφορτωθεί και τα δύο πτώματα στο ίδιο μέρος. Με την εξακρίβωση της ταυτότητας της δεύτερης γυναίκας θα μπορέσει να διαφανεί κατά πόσον υπάρχουν και άλλα κοινά σημεία ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Τα μηνύματα που «καίνε» τον «Ορέστη»

Ο 35χρονος ύποπτος σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία χρησιμοποιούσε το προφίλ «Ορέστης» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αποκάλυψε ο Alpha Κύπρου, o «Ορέστης» είχε συνομιλία με αδερφική φίλη 30χρονης που εξαφανίστηκε από το 2017.

Στη συνομιλία φαίνεται ότι ο «Ορέστης» ασκεί ασφυκτικές πιέσεις στη γυναίκα για να συναντηθούν, ώστε να της αποκαλύψει στοιχεία για την εξαφάνιση της φίλης της. Η γυναίκα αρνήθηκε να τον συναντήσει και του είπε να της στείλει μέσω μηνύματος ό,τι είχε να της πει.

Αναφέρεται επίσης και στη μητέρα της αγνοούμενης και της επεσήμανε ότι έχει στην κατοχή του στοιχεία για την εξαφάνιση, λέγοντας της ότι όταν βρεθούν θα της τα δώσει να τα πάει στην Αστυνομία και θα πρέπει να πει ότι τα βρήκε μόνη της.

Εκδήλωση τιμής στη νεκρή από τους Φιλιππινέζους της Κύπρου

Στο μεταξύ, την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Φιλιππινέζων που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο, για να τιμήσουν τη μνήμη της Μαρί Ρόζε.

Πηγή: iefimerida.gr