Κυριακή 21 Απριλίου: Διακοπές κυκλοφορίας σε Άλιμο και Παλαιό Φάληρο, λόγω αγώνα δρόμου

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου «10ου Διεθνή Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου», την Κυριακή (21/4), θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε Παλαιό Φάληρο και Άλιμο. 

Κυριακή 21 Απριλίου: Διακοπές κυκλοφορίας σε Άλιμο και Παλαιό Φάληρο, λόγω αγώνα δρόμου

Η ενημέρωση:

«Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου «10ου Διεθνή Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου», την Κυριακή 21-04-2019 και από ώρες 05.00΄- 13.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω λεωφόρους, περιοχής των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου, ως εξής:

Λ. Ποσειδώνος , στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Συγγρού (θέση Ψαλίδι) και της Λ. Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Παλαιά Λ. Ποσειδώνος , στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιωάννου Φιξ και της Νέας Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται:

Από ΑΘΗΝΑ προς ΓΛΥΦΑΔΑ: Μέσω της Λ. Αμφιθέας.

Από ΠΕΙΡΑΙΑ προς ΓΛΥΦΑΔΑ: Μέσω του ανερχόμενου ρεύματος της Λ. Συγγρού (προς Αθήνα), ακολουθώντας τη διαδρομή Ζησιμοπούλου-Αγ. Αναργύρων-Αμφιθέας ή Δημοσθένους-Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος και εν συνεχεία προς Γλυφάδα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων».