Γυναίκα ακρωτηριάστηκε από κροτίδα στο Πανθεσσαλικό!

Τραυματίστηκε σοβαρά στον αντίχειρα, τον δείκτη και τον μέσο του δεξιού χεριού και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού.

Γυναίκα ακρωτηριάστηκε από κροτίδα στο Πανθεσσαλικό!

Δεν έφτανε που ακρωτηριάστηκε μια νεαρή οπαδός προσπαθώντας να πετάξει μια κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Γ.Σ. Αλμυρού, βρέθηκε και κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού!

Η 30χρονη οπαδός των ερυθρόλευκων του Βόλου τραυματίστηκε σοβαρά στον αντίχειρα, τον δείκτη και τον μέσο του δεξιού χεριού, στην προσπάθειά της να ανάψει μια κροτίδα η οποία όμως εξερράγη στα χέρια της.

Η νεαρή μεταφέρθηκε αιμόφυρτη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί ένα δάχτυλο του αριστερού χεριού της.

Η σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα παρέμεινε στο νοσοκομείο, ωστόσο συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφαλείας που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της και θα παραμείνει κρατούμενη κατά την διάρκεια της νοσηλείας της για να οδηγηθεί έπειτα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

πηγή: protothema.gr