«Βάφτισαν» την τραπεζοκόμο... Αρχηγό ΓΕΕΘΑ! (pic)

Το λάθος στο αποδεικτικό μισθοδοσίας ήταν μόνο στην αναγραφή της ειδικότητας, όχι και στον... μισθό.

«Βάφτισαν» την τραπεζοκόμο... Αρχηγό ΓΕΕΘΑ! (pic)

Δεν πίστευε στα μάτια της η τραπεζοκόμος από το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όταν τύπωσε το αποδεικτικό μισθοδοσίας της από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων TAXIS.

Όπως αναφέρει το iatropedia.gr, η υπάλληλος είδε να αναγράφεται ότι η ειδικότητά της δεν είναι τραπεζοκόμος αλλά... Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ασυναίσθητα γύρισε το βλέμμα στον μισθό της, με την ελπίδα ότι θα είναι κι αυτός ανάλογου ύψους. Όμως, προς μεγάλη της απογοήτευση, αυτός παρέμεινε ίδιος... μόλις 572,62 ευρώ!

Δείτε το έγγραφο της μισθοδοσίας της τραπεζοκόμου:

Προφανώς πρόκειται για λάθος της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών. Παρά το αστείο του θέματος όμως, προκαλεί προβληματισμό το γεγονός ότι μπορεί στα πληροφοριακά συστήματα του υπουργείου Οικονομικών να γίνονται τόσο σοβαρά λάθη.

«Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν χάσει την μπάλα», σχολιάζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων, Μιχάλης Γιαννάκος. «Δεν μπορούν να πληρώνουν τραπεζοκόμο και από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών να τη δείχνουν... Αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Πέρα από το αστείο του θέματος, αυτό που μας προβληματίζει είναι αν τελικά γίνονται λάθη και σε πολύ πιο σοβαρά ζητήματα», λέει ο κ. Γιαννάκος.

Η τραπεζοκόμος πάντως ζήτησε να διορθωθεί το... λάθος και να επιστρέψει στην επαγγελματική της κανονικότητα.

Πηγή: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ