«Καίγεται» ο Γαϊτάνος στη διαφήμιση του Jumbo (vid)

Το Πάσχα πλησιάζει και τα Jumbo γύρισαν διαφημιστικό σποτ με τον γνωστό ψαλμωδό, Πέτρο Γαϊτάνο. Δείτε το χιουμοριστικό video. 

«Καίγεται» ο Γαϊτάνος στη διαφήμιση του Jumbo (vid)

Πέτρος Γαϊτάνος και Πάσχα είναι δύο έννοιες που έχουν ταυτιστεί, για αυτό η επιλογή του καλλιτέχνη για κάποια διαφήμιση θα αποτελούσε ιδανική. Αυτό, πιθανόν, θα σκέφτηκαν οι δημιουργοί των spot της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo.

Το βίντεο που διαρκεί περίπου ένα λεπτό μας δείχνει τον Πέτρο Γαϊτάνο να ψέλνει μέσα στο σπίτι του, όταν χτυπάει το τηλέφωνό του. Από την άλλη άκρη της γραμμής του ζητούν να συμμετάσχει στη διαφήμιση της εταιρείας, με τον ίδιο να απαντάει: «Αν είναι κάτι που μου ταιριάζει».

Η πρώτη ιδέα που του προτείνεται είναι να κάνει τον Πόντιο Πιλάτο να νίπτει τας χείρας του, με τον ίδιο να λέει: «Πλάκα μου κάνετε;». Αμέσως μετά τον δείχνει ως Ιούδα, που μόλις πήρε το πουγκί με τα τριάντα αργύρια, με την απάντηση σε αυτήν την περίπτωση να είναι: «Όχι, αποκλείεται».

Η τρίτη σκηνή τον δείχνει να κάνει τον εαυτό του, ο οποίος με λαμπάδα στα χέρια βαδίζει μετά την Ανάσταση και μια κυρία του βάζει κατά λάθος φωτιά στο πλούσιο μαλλί του. «Βρε παιδιά, τρελαθήκατε;», ήταν η απόκρισή του, με τον ίδιο τελικά να αποδέχεται έναν ρόλο του νονού που επιλέγει λαμπάδα για το βαφτιστήρι του.

Πηγή: news.gr