Όταν ο Λυριτζής κατήγγειλε τον Οικονόμου για τον Ολυμπιακό

Ο Βασίλης Λυριτζής άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης 2/4 και το fosonline θυμάται μια συνέντευξή του στην οποία είχε καταγγείλει τον στενό συνεργάτη και κουμπάρο του, Δημήτρη Οικονόμου για τον Ολυμπιακό.

Όταν ο Λυριτζής κατήγγειλε τον Οικονόμου για τον Ολυμπιακό

«Πρώτα απ’ όλα, έχουμε μια προσωπική φιλία, πριν ακόμη συνεργαστούμε. Νομίζω ότι έχει παίξει ιδιαίτερο ρόλο το ότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι και ως χαρακτήρες και ως συγκρότηση και ως άποψη πολιτική – μόνο τον Ολυμπιακό έχουμε κοινό! Αυτό δίνει μια δυναμική στη σχέση. Το να συμφωνούν όλοι για όλα δεν είναι και πολύ λογικό. Αυτό νομίζω πως βοηθάει και στην καθημερινή συνεργασία, γιατί προσθέτει προβληματισμό, οπτικές και πλευρές από τις οποίες βλέπεις τα πράγματα, που μπορεί να μην είχες αντιληφθεί», είχε πει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Real.

Πάντως, τα γούστα ανάμεσα στους δύο φίλους διέφεραν όπως είχε παραδεχθεί ο Βασίλης Λυριτζής: «Τα κέφια μου έχουν να κάνουν με τους υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά. Ο Δημήτρης έχει όρεξη να πάει στη φύση και να κυνηγά πουλάκια και να ψαρεύει. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, λογικό». Και ο λόγος που ο Λυριτζής καταγγέλλει τον Οικονόμου;

Στην ερώτηση αν πήγαιναν μαζί στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη τους αγάπη, τον Ολυμπιακό, ο δημοσιογράφος είχε καταγγείλει τον επιστήθιο φίλο του: «Γήπεδο πηγαίνω όταν παίζει ο Ολυμπιακός εντός έδρας, όχι «πηγαίνουμε». Ο Οικονόμου έχει να πατήσει πάρα πολύ καιρό στο γήπεδο και τον καταγγέλλω και δημόσια»!