«Μαφία των φυλακών»: Αυτός ο δικηγόρος συνελήφθη - Πώς «τα βρήκε» με τους υποψήφιους δολοφόνους του 

Σε ποια υπόθεση εμπλέκεται και η, σε βάρος του, απόπειρα δολοφονίας

«Μαφία των φυλακών»: Αυτός ο δικηγόρος συνελήφθη - Πώς «τα βρήκε» με τους υποψήφιους δολοφόνους του 

Ο πρώην νομικός εκπρόσωπος του ΛΑΓΗΕ στη δικαστική διαμάχη του δημοσίου με τις εταιρείες Energa και Hellas Power (σ.σ. το περιβόητο σκάνδαλο με «πρωταγωνιστή» τον Αριστείδη Φλώρο) Γιώργος Αντωνόπουλος είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο δικηγόρους που συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο πλαίσιο της έρευνας για την αλβανική «κόζα νόστρα» των φυλακών Κορυδαλλού.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση τα ηγετικά στελέχη της αλβανικής μαφίας επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν έξω από το σπίτι του στα βόρεια προάστια -εκτελώντας «συμβόλαιο θανάτου»-, με τον δικηγόρο να δέχεται σφαίρα αλλά να γλιτώνει από θαύμα. Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο πρώην νομικός εκπρόσωπος του ΛΑΓΗΕ φέρεται -σύμφωνα με τις νόμιμες συνακροάσεις που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.- να ανέπτυξε σχέσεις και προσωπική συνεργασία με τη συμμορία του Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Μάλιστα, ο Λεκοτσάι είχε καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Γ. Αντωνόπουλου ενοχοποιώντας στην ουσία τον Αριστείδη Φλώρο. Επίσης, ο Λεκοτσαι δικάζεται αυτό τον καιρό ως ηθικός αυτουργός για τη δολοφονία του άτυχου ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Πηγή: topontiki.gr