Nεκρός σε τροχαίο διεθνής αθλητής μπριτζ

Σκληρό το «αντίο» για τον αγαπημένο όλων αθλητή μπριτζ και επιστήμονα, Σωτήρη Νίνο, o ο οποίος σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο, στον δρόμο από Καλαμάτα προς Αθήνα.

Nεκρός σε τροχαίο διεθνής αθλητής μπριτζ

Ο Σωτήρης Νίνος υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της Εθνικής επί σειρά ετών. Ξεχωριστός στο επάγγελμα του γιατρού, ξεχωριστός στο μπριτζ.

Ο Χανιώτης άσσος μας εδώ και 10ετιες πήρε μέρος σε πολλούς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διακρινόταν όχι μόνο με την αγωνιστική του αξία, μιας και αυτή εήταν αναμφισβήτητη, αλλά κυρίως λόγο του ήθους του.

Ξεχωριστός στο επάγγελμα του, ξεχωριστός στο μπριτζ, μα πιο πολύ ξεχώριζε στις καρδιές μας, μια που ήταν πάντα γλυκός κι ευγενικός, λιγομίλητος μα προσιτός. Ως γιατρός βοηθούσε αδιακρίτως αλλά και διακριτικά κι είχε ένα γέλιο κελαριστό που άγγιζε την ψυχή μας. Το ήθος, η έμφυτη ευγένεια του, η πηγαία καλοσύνη του, η πραότητα του, ανάγκαζαν όλους τους αντιπάλους του, που τους αποκαλεί συναγωνιστές του ο ίδιος να υποκλίνονται ενώπιον του.

Με καταγωγή από τα Χανιά, έζησε σαν φοιτητής Ιατρικής αρκετά χρόνια στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια εργάσθηκε στην Αθήνα σαν χειρουργός.

Νεαρός έμαθε και πρωτοέπαιξε μπρίτζ στον ΟΑΜΘ.

Η ΕΟΜ Ελληνική ομοσπονδία μπριτζ, και ο Χανιώτικος σύλλογος μπριτζ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του.

Τα Χανιά, απ’ όπου καταγόταν, η Θεσσαλονίκη, τόπος σπουδών του, αλλά και η αθλητική του πατρίδα, ως αθλητής του ΟΑΜΘ, όσο και η Αθήνα, όπου ζούσε και εργαζόταν, θρηνούν και υπόσχονται: αιωνία του η μνήμη.

O αποχαιρετισμός θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 11:00, στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, στα Χανιά

Πηγή: zarpanews.gr