Ο οπαδός που έχασε το ένα του μάτι στο ΟΑΚΑ ετοιμάζεται για μηνύσεις και αγωγές

Εξοργισμένος δηλώνει ο οπαδός του Παναθηναϊκού που έχασε το μάτι του από γκλοπ και θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά των δραστών.

Ο οπαδός που έχασε το ένα του μάτι στο ΟΑΚΑ ετοιμάζεται για μηνύσεις και αγωγές

«Είμαι εξοργισμένος. Βρίσκομαι σε προσωπικό αδιέξοδο και θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό μου». Φανερά σοκαρισμένος παραμένει ο 31χρονος φίλαθλος, που την περασμένη Κυριακή μετά τη διακοπή του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, βρέθηκε αντιμέτωπος με την αστυνομική βία.

«Υπάρχουν ευθύνες γι’ αυτό που μου συνέβη στα καλά καθούμενα» δηλώνει στη Realnews: «Θέλω να μάθω γιατί μου επιτέθηκαν. Θέλω να εντοπιστούν οι δράστες και σ’ αυτό πρέπει να βοηθήσει και η ίδια η Αστυνομία».

Ο 31χρονος μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι η όρασή του από το ένα μάτι δεν θα επανέλθει. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Νίκο Αλετρά «ο πελάτης του είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει το δίκιο του με κάθε μέσο» και συμπληρώνει:

«Σε πρώτη φάση προέχει να βρεθούν οι θλιβεροί πρωταγωνιστές της ιστορίας. Σε δεύτερο χρόνο θα κινηθούμε νομικά. Θα υποβάλουμε μηνύσεις και σε μετέπειτα χρόνο είναι ότι θα ζητήσουμε αστική αποζημίωση».

Πηγή: topontiki.gr