Η σχέση του Σωκράτη Κόκκαλη με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Η σύνδεση με την Αγιά Σοφιά μέσω της εταιρείας Intrakat.

Η σχέση του Σωκράτη Κόκκαλη με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Επιχειρηματική σχέση με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ φαίνεται πως έχει αποκτήσει ο Σωκράτη Κόκκαλης. Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο όμιλος Intrakat είναι ο προσωρινός μειοδότης στον διαγωνισμό που έγινε για την υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είχε προκηρυχθεί από τις αρχές Φεβρουαρίου. Το πρωί της Τετάρτης αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι των προτάσεων και έγινε η εξέταση των προσφορών από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, η οποία είναι αυτή που έχει έχει εγκρίνει τους όρους του διαγωνισμού. Το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε 14 μήνες.

Το έργο όπως και ο διαγωνισμός δεν γίνονται από την ΑΕΚ αλλά από την Περιφέρεια Αττικής. Ο όμιλος Intrakat του Σωκράτη Κόκκαλη φέρεται να έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά.

Θα χρειασθεί να περάσουν 15 ημέρες προκειμένου να αναλάβει οριστικά το έργο. Πρόκειται για το διάστημα που οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν το δικαίωμα υποβολής ένστασης.

Η δραστηριότητα του ομίλου Intrakat

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, «ο Όμιλος Intrakat είναι μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, με σημαντική διεθνή παρουσία. Δραστηριοποιείται στους τομείς των αναπτυξιακών υποδομών, των κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των μεταλλικών κατασκευών, των τηλεπικοινωνιών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και των έργων διαχείρισης περιβάλλοντος και αξιοποίησης ακινήτων για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Βασικό μέλος του πολυεθνικού ομίλου υψηλής τεχνολογίας Intracom Holdings, η Intrakat αναλαμβάνει σύνθετα κατασκευαστικά έργα μεγάλης κλίμακας στον ελληνικό και το διεθνή χώρο, αξιοποιώντας ένα δίκτυο εξειδικευμένων θυγατρικών εταιρειών και υποκαταστημάτων στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Κύπρο, την Αλβανία και την ΠΓΔΜ.

Η Intrakat έχει υιοθετήσει μια δυναμική αναπτυξιακή στρατηγική με άξονα το σύγχρονο «επιχειρείν», εστιάζοντας σε κατασκευαστικά έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ καθώς και από συμπράξεις του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. Στόχος μας είναι η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Ομίλου, η περαιτέρω επέκταση σε νέους εξειδικευμένους τομείς, η διείσδυση σε αγορές με μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και η αξιοποίηση ευκαιριών σ’ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και συνεχώς εξελισσόμενο διεθνές περιβάλλον».