Δυναμική είσοδος της Acerbis στην ελληνική αγορά μέσω νέας αντιπροσωπείας από τον Leonardo Curatolo

Ψυχή και πάθος

Δυναμική είσοδος της Acerbis στην ελληνική αγορά μέσω νέας αντιπροσωπείας από τον Leonardo Curatolo

Δυναμική ενίσχυση στην αγορά των Βαλκανίων ετοιμάζει η Acerbis, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Ο νέος διαχειριστικός ρόλος ανατέθηκε στον κ Leonardo Curatolo, Ιταλό manager που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της αθλητικής ένδυσης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ACERBIS:

«Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε έναν νέο ηγετικό ρόλο ως διαχειριστές της Ιταλικής εταιρείας, στον οποίο εμπιστευόμαστε τις εμπορικές αναπτυξιακές πολιτικές, την εξέλιξη του εμπορικού σήματος, την ενίσχυση στην αγορά των Βαλκανίων, αφιερωμένο στην διαχείριση του marketing της Acerbis.

Μια αναβάθμιση

O νέος διαχειριστικός ρόλος ανατέθηκε στον κ Leonardo Curatolo, Ιταλό manager που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της αθλητικής ένδυσης, συμβάλλοντας – αρχικά ως αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και τελικά ως εμπορικός διευθυντής για τα Βαλκάνια – στην ανάπτυξη του Brand Legea. Σήμερα η μάρκα είναι μία από τις πιο δυναμικές στην αγορά των Βαλκανίων.

Leonardo Curatolo

«Ως αντιπρόσωπος, η δέσμευσή μου θα είναι η συνέχεια της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει έως τώρα.

Ορισμένα πράγματα θα είναι για μένα αντικείμενο διαρκής προσοχής, ιδιαίτερα : η συνεχής αξιοποίηση του σήματος Acerbis, ειδικά στο πλαίσιο του δικτύου των υπηρεσιών στο επαρχιακό και περιφερειακό εμπόριο, η ποιότητα των υπηρεσιών, η αξιοποίηση και συμμετοχή των επαγγελματιών εμπόρων, επαγγελματικών ομάδων και αθλητικών ακαδημιών.

Πιστεύω ακράδαντα στις θεμελιώδεις αξίες της ομαδικής εργασίας, τις οποίες καλούμαστε να μοιραστούμε βάσει των καθηκόντων που έχουμε να επιτελέσουμε εγώ και η ομάδα μου».

Καλές δουλειές».