Ascen.tec: Η νέα διεθνής εξειδικευμένη έκθεση για τους ανελκυστήρες

Μια επίσκεψη στη διεθνή έκθεση “Ascen.tec” αρκεί για να ανακαλύψετε ανελκυστήρες, συστήματα ανύψωσης,ιδέες,τεχνολογίες, πληροφορίες, αλλά και επιχειρηματίες που έχετε ανάγκη για να γνωρίσετε μια νέα και αξιόπιστη αγορά που απευθύνεται σε επαγγελματίες, διαχειριστές πολυκατοικιών και ιδιοκτήτες ακινήτων, αλλά και ΑμΕΑ.

 Ascen.tec: Η νέα διεθνής εξειδικευμένη έκθεση για τους ανελκυστήρες

Με το σύνθημα «Ascen.tec: H έκθεση που σε ανεβάζει», η
«Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» φέρνει στο προσκήνιο την αγορά και τις εταιρείες τεχνολογιών ανέλκυσης. Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου,εκατοντάδες νέα προϊόντα και υπηρεσίες θα παρουσιαστούν στο MEC Παιανίας για να διευκολύνουν την πρόσβαση και την κινητικότητα μέσω ανελκυστήρων σε κάθε είδους κτήριο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διοργανωθεί το “Ascen.tec Forum”, μια νέαενημερωτική πρωτοβουλία με επιστημονικές συνεδριάσεις αλλά και ενημερωτικά σεμινάρια για κάθε ενδιαφερόμενο. Το πρόγραμμα των τριήμερων παράλληλων εκδηλώσεων βρίσκεται
στο τελικό στάδιο διαμόρφωσης και έρχεται να καλύψει μια σειρά θεμάτων που αφορούν στον κλάδο των ανελκυστήρων, τους φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και όσουςχρησιμοποιούν ασανσέρ προσώπων, αυτοκινήτων και εμπορευμάτων.

Αντικειμενικός στόχος είναι να διαμορφωθεί ένα απολύτως ελκυστικό και δυναμικό πρόγραμμα ώστε να προκαλέσει τοενδιαφέρον για πληροφόρηση και συμμετοχή, αλλά και να εντυπωσιάσει με διακεκριμένους και εξειδικευμένους ομιλητές. Οιεργασίες του “Ascen.tec Forum” θα ανοίξουν το πρωί της Παρασκευής 10 Μαΐου με τα θέματα τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, τις νέες τεχνολογίες με τη χρήση του διαδικτύου,αλλά και τις σύγχρονες τάσεις απομακρυσμένου ελέγχου συστημάτων ανέλκυσης και αναβατορίων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν οι συνεδριάσεις για τα
χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κλάδοςμε τη συμμετοχή στελεχών από υπουργεία, υπηρεσίες και
επιμελητήρια.

Οι εργασίες του Σαββάτου 11 Μαΐου θα αρχίσουν με τη συμμετοχή ομιλητών από το εξωτερικό σχετικά με τις τεχνολογίες των “Elevator 4.0” που ανταποκρίνονται στα δεδομένα της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης αλλά και στα σύγχρονα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχουν προσκληθεί επίσης, εκπρόσωποι ιδιοκτητών ακινήτων, κατασκευαστών, μηχανικών και όλων όσοι εμπλέκονται στον οικονομικό κύκλο της οικοδομής ώστε να εξετασθεί το μείζον θέμα που αφορά στην ταυτότητα των κτιρίων.

Στο ίδιο πλαίσιο θα συζητηθεί το θέμα της αστικής νομικής ευθύνης που βαρύνει ιδιοκτήτες ακινήτων, διαχειριστές πολυκατοικιών, υπευθύνους επαγγελματικών υποδομών. Κατά τη δεύτερη συνεδριακή ημέρα, εκπρόσωποι παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία και τη συντήρηση των ανελκυστήρων βιομηχανικού τύπου, τα αναβατόρια οχημάτων, τα ειδικού τύπου
ασανσέρ που χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση κοινού (όπως εμπορικών κέντρων, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης και θεαμάτων, νοσοκομείων, κλπ.).

Την Κυριακή 12 Μαΐου, οι θεματικές κατευθύνσεις του “Ascen.tec Forum” θα κινηθούν σε τρία επίπεδα:


1. Στα θέματα ασφαλιστικού χαρακτήρα που απασχολούν τους
συντηρητές και τους επαγγελματίες του κλάδου.
2. Στις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες εξυπηρέτησης, αρωγής,
ενημέρωσης και ανέλκυσης των ΑμΕΑ με έμφαση στην
ενημέρωση προσώπων με τύφλωση ή κώφωση, αλλά και
στην ασφαλή υποβοήθηση προσώπων με κινητικά
προβλήματα.
3. Στους κανόνες και τις μεθόδους απεγκλωβισμού προσώπων
από ασανσέρ.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ