Το θέμα που δεν έπαιξε, το περιπολικό και το ασθενοφόρο - Η θέση της ΕΡΤ για το επεισόδιο

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΕΡΤ για το σοβαρό επεισόδιο που έλαβε χώρα στα γραφεία της Δημόσιας Τηλεόρασης το απόγευμα της Τετάρτης (13/3), ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους.

Το θέμα που δεν έπαιξε, το περιπολικό και το ασθενοφόρο - Η θέση της ΕΡΤ για το επεισόδιο

Η διοίκηση της ΕΡΤ τοποθετήθηκε για το περιστατικό και ξεκαθάρισε ότι θα εκκινήσει πειθαρχικές διαδικασίες για τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Αναλυτικά η θέση της ΕΡΤ για το συμβάν:

"Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα θέμα το οποίο δεν έπαιξε στο Δελτίο Ειδήσεων, στάθηκε αφορμή να έρθουν στο προσκήνιο παλαιότερες διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών και οδήγησε στην εκτόνωση και τη χειροδικία.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν, στο Ραδιομέγαρο έφτασε ασθενοφόρο για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ενώ αμέσως έφτασε και περιπολικό, το οποίο πήρε τους δύο δημοσιογράφους και τους οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής.