Αεροπορική τραγωδία στην Αιθιοπία: «Δεν υπάρχουν επιζώντες»

Την χειρότερη δυνατή τροπή πήρε το αεροπορικό δυστύχημα στην Αιθιοπία.

Αεροπορική τραγωδία στην Αιθιοπία: «Δεν υπάρχουν επιζώντες»

Συνετρίβη αεροσκάφος της Ethiopian Airlines, που πραγματοποιούσε την πτήση Αντίς Αμπέμπα - Ναϊρόμπι, με 157 επιβαίνοντες (149 επιβάτες και 8 μέλη πληρώματος).

Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε πως «δεν υπάρχουν επιζώντες από την πτήση, στην οποία επέβαιναν επιβάτες από 33 χώρες». Επικαλέστηκε πηγή της αεροπορικής εταιρίας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Συντριβή μετά την απογείωση

Το ολοκαίνουργιο Boeing 737, που είχε παραδοθεί πριν από 5 μήνες στην εταιρεία, συνετρίβη λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του.


Το γραφείο του πρωθυπουργού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των επιβαινόντων

Συλλυπητήρια στα θύματα της πτώσης του αεροσκάφους των Αιθιοπικών αερογραμμών προς το Ναϊρόμπι δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό Twitter του γραφείου του πρωθυπουργού της χώρας, δίχως να προστίθενται άλλες λεπτομέρειες.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε την πτώση του αεροσκάφους της πτήσης προς το Ναϊρόμπι της Κένυας με 149 επιβαίνοντες και οκταμελές πλήρωμα.

«Το γραφείο του πρωθυπουργού, εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού της Αιθιοπίας, εκφράζει τα βαθύτερα συλλυπητήριά του στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στο Μπόινγκ 737 των Αιθιοπικών Αερογραμμών που ήταν προγραμματισμένη για το Ναϊρόμπι της Κένυας σήμερα το πρωί», τονίζεται στο Twitter του πρωθυπουργού.

Πηγή: topontiki.gr