Επίθεση σε Κωνσταντινέα στη Βουλή: «Tι είσαι εδώ; Μπράβος του υφυπουργού;»

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στην Βουλή ανάμεσα στον Πέτρο Κωνσταντινέα και τον Γιώργο Τζαβάρα. 

Επίθεση σε Κωνσταντινέα στη Βουλή: «Tι είσαι εδώ; Μπράβος του υφυπουργού;»

Ένταση δημιουργήθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Γιώργου Βασιλειάδη σχετικά με το αθλητικό νομοσχέδιο, ανάμεσα στον Πέτρο Κωνσταντινέα και τον Γιώργο Τζαβάρα.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας πήρε τον λόγο και επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο είχαν διαφωνία.

Συγκεκριμένα είπε: «να πας να δεις τα μούτρα σου στον καθρέφτη» και «τι είσαι εδώ, μπράβος του υφυπουργού είσαι;». Η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου παρενέβη λέγοντας: «Όσο πλησιάζουν οι εκλογές χάνεται το μέτρο. Σας βλέπω να υπερβάλλετε συστηματικά».

Ο Γιώργος Τζαβάρας ωστόσο συνέχισε: «Σας λέω ότι δεν θα μου στερήσετε το λόγο. Και κάτι τέτοια νταηλίκια σαν του κυρίου τον οποίο εμψυχώνετε σα να είναι κάποιο νευρόσπαστο που θέλει να επιβάλει κάποια υποτίθεται τάξη στο χάος που δημιουργείται, να τα σταματήσετε.

Έχουμε αντιληφθεί και τον τρόπο και το ήθος και το ύφος σας. Όλα αυτά τα παραμύθια τα οποία ενισχύεται σκηνοθετικά εδώ από τύπους σαν αυτούς που τους ακούσαμε προηγουμένως να μιλάνε για ρόπαλα… τα ρόπαλα τα μοιράζεστε μαζί με την Χρυσή Αυγή που σας εκφράζουν και που αποτελούν το ιδεολογικό σας περιεχόμενο».