Κούγιας για Λαζόπουλο: «Αγνώμων άνθρωπος, μου οφείλει τη ζωή του»

Ο γνωστός ποινικολόγος δεν αρνήθηκε το επεισόδιο με τον ηθοποιό και προανήγγειλε πως θα τον οδηγήσει στα δικαστήρια.

Κούγιας για Λαζόπουλο: «Αγνώμων άνθρωπος, μου οφείλει τη ζωή του»

Μια ακόμη τοποθέτηση από τον Αλέξη Κούγια για το επεισόδιο με τον Λάκη Λαζόπουλο. Με δημόσια δήλωσή του λοιπόν ο γνωστός ποινικολόγος, επιτίθεται εκ νέου στον ηθοποιό και παρουσιαστή.

Αναλυτικά η δήλωση του δικηγόρου και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, έχεις ως εξής:

"Δεν θα αναφέρω ούτε μια λέξη για το τι ένιωσα χθες, βλέποντας μπροστά μου για πρώτη φορά δια ζώσης τον άνθρωπο που προσπάθησε επί χρόνια σε κάθε εκπομπή του να αλλάξει όλη μου την προσωπικότητα, όταν οι θεατές ήταν παραπλανημένοι και τον παρακολουθούσαν, προσπάθησε να με εμφανίσει εξωτερικά σαν ένα διαφορετικό άνθρωπο, προσπάθησε να με γελοιοποιήσει ακραία ως πατέρα και προσπάθησε να καταστρέψει την πραγματική επαγγελματική και εν γένει προσωπικότητά μου.

Ο άνθρωπος αυτός που εκτελούσε ένα συμβόλαιο ηθικής και επαγγελματικής μου καταστροφής, γιατί κατήγγειλα το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα με δικηγόρους, ιερωμένους και επίορκους δικαστές, οι οποίοι ήταν φίλοι του (υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες από μοναστήρια), αλλά και γιατί ήμουν δικηγόρος μιας από τις μεγαλύτερες οικογένειες της Ελλάδος σε μια αντιδικία σε διεθνές επίπεδο και οι εντολείς μου αναδείχθηκαν νικητές σε αυτή τη δικαστική διαμάχη εις βάρος επιχειρηματιών του δικού του περιβάλλοντος, είχε το θράσος χθες, περνώντας δίπλα μου, να γυρίσει να με κοιτάξει και να γελάσει.

Επεισόδιο συνέβη πράγματι, όμως αυτό το επεισόδιο είναι πολύ μικρό μπροστά σε αυτά που έκανε αυτός ο άνθρωπος που έχει άλλη προσωπικότητα, άλλη δημόσια εικόνα και άλλη είναι η πραγματική του προσωπικότητα το βράδυ και στην καθημερινότητά του, όπως επίσης μπροστά σε αυτά που έκανε εις βάρος εμού και της οικογένειάς μου, ενώ υπήρξα ο σωτήρας του στη γνωστή υπόθεση της θαλαμηγού Therapy στη Μύκονο, όπου ήταν επιβάτης μαζί με νεαρούς κολυμβητές του αθλητικού ομίλου Βουλιαγμένης, πριν αποβιβαστεί εγκαίρως και πριν η Αστυνομία και το Λιμενικό συλλάβει τους υπόλοιπους επιβάτες μέσα στην κοκαΐνη.

Ο αγνώμων αυτός άνθρωπος που μου οφείλει τη ζωή του και την καριέρα του, γιατί εγώ συνέταξα την απολογία του βασικού κατηγορουμένου που εξαφάνισε κάθε ενδεχόμενο να είναι και αυτός κατηγορούμενος για οποιαδήποτε πράξη, λόγω του ότι επί ώρες ταξίδευε με μια μικρή θαλαμηγό που ήταν γεμάτη κοκαΐνη, είναι τέτοια προσωπικότητα που τολμά με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του να μου αποδίδει παράνομους χαρακτηρισμούς και να επικαλείται την προστασία του νόμου, ενώ είναι αυτός που θα έπρεπε όχι μόνο γι’ αυτά που έχει κάνει εις βάρος μου, αλλά και γι’ αυτά που έχει κάνει εις βάρος ανυπεράσπιστων πολιτικών, ηθοποιών και άλλων ανθρώπων της ελληνικής κοινωνίας στις εκπομπές του, να έχει τιμωρηθεί με πολλά χρόνια φυλακή.

Ο άνθρωπος αυτός, χωρίς ίχνος ντροπής, ακόμη και το χθεσινό επεισόδιο στην ανάρτησή του προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει, για να αναστήσει τη νεκρή, μετά τα όσα έχει κάνει, επαγγελματική καριέρα του, διαφημίζοντας τη νέα του εκπομπή. Δυστυχώς γι’ αυτόν η ελληνική κοινωνία τον έχει αποκαθηλώσει και γι’ αυτόν πλέον ισχύει η ρήση «δεν ζωντανεύουν οι νεκροί». Εφόσον επιθυμεί δικαστικές αντιδικίες, θα τα πούμε στα Δικαστήρια, στα οποία εγώ θα τον οδηγήσω αυτή τη φορά για τα όσα έχει κάνει εις βάρος μου.

Το Λαζόπουλο η ελληνική κοινωνία τον έχει ξεβράσει τόσο ως ηθοποιό όσο και ως δήθεν συγγραφέα, αλλά κυρίως ως πολιτική οντότητα και αυτό αποδείχθηκε χθες, όταν οι άνθρωποι που ήταν παρόντες στο κέντρο διασκεδάσεως, αποθέωσαν τη μεγάλη Μαρινέλλα, ενώ, όταν ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε το όνομά του, υπήρξαν μόνο αποδοκιμασίες και ούτε ένα χειροκρότημα.

Βεβαίως όλα αυτά έγιναν μετά το επεισόδιο, όπου δήθεν κατά τη διάρκειά του υπήρξαν θαμώνες υποστηρικτές του. Θα παρακαλέσω τους δημοσιογράφους να περιοριστούν σε αυτή την ανακοίνωσή μου, διότι δεν θα προβώ σε άλλες δηλώσεις".