Κλειστοί δρόμοι στα Νότια Προάστια την Κυριακή (2/3)

Την Κυριακή 3 Μαρτίου θα κλείσουν οι δρόμοι στα Νότια Προάστια λόγω της διεξαγωγής του 42ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας.

Κλειστοί δρόμοι στα Νότια Προάστια την Κυριακή (2/3)

Όπως ενημέρωσε η Τροχαία οι δρόμοι στα Νότια Προάστια θα κλείσουν λόγω της διεξαγωγής του 42ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας.

Μάλιστα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, προχώρησε σε αναλυτικές οδηγίες σχετικά με το ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί και τόνισε πώς θα πρέπει να μετακινούνται οι οδηγοί.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τις ώρες 08.30΄ έως 13.30, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους των Δήμων Αργυρούπολης - Ελληνικού, Γλυφάδας και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ως εξής:

- Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ της εισόδου Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά και της οδού Ευρυάλης.

- Οδός Ευρυάλης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος και της οδού Διαδόχου Παύλου.

- Οδός Διαδόχου Παύλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευρυάλης και Γρ. Λαμπράκη.

- Δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα, στο τμήμα τους μεταξύ της οδού Γρ. Λαμπράκη και της Πλ. Κρήτης.

- Δεξιά λωρίδα της Λ. Κ. Καραμανλή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βουλιαγμένη, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Κρήτης και της οδού Ακτής.

- Οδός Ακτής-Ηλίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κ. Καραμανλή και της οδού Κρόνου.

- Οδός Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κρόνου και Καβουρίου.

- Οδός Καβουρίου, στο τμήμα της από την οδό Λαμπράκη έως το τέλος αυτής (θάλασσα).

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Πηγή: topontiki