Η Πάμελα Άντερσον έφτασε στην Αθήνα - Θα εμφανιστεί σε εκπομπή

H Aμερικανίδα ηθοποιός, Πάμελα Άντερσον, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή με τον ρόλο της στη σειρά Baywatch, βρίσκεται στην χώρα μας.

Η Πάμελα Άντερσον έφτασε στην Αθήνα - Θα εμφανιστεί σε εκπομπή

Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός και ακτιβίστρια, Πάμελα Άντερσον, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή την δεκαετία του '90 με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Baywatch, βρίσκεται στην Αθήνα.

Η 50χρονη, πλέον, σούπερ-σταρ, αποδέχτηκε πρόσκληση να έρθει στη χώρας μας για να εμφανιστεί σε νέο σόου που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Open Tv. Το μεσημέρι της Κυριακής η Πάμελα Άντερσον έφτασε στην Αθήνα και την υποδέχτηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Νίκος Κοκλώνης.

H Πάμελα Άντερσον είχε κάνει γνωστή την άφιξή της με μία ανάρτησή της στα stories της στο Instagram ενώ με μία φωτογραφία της είχε κάνει tag τον παρουσιαστή, Νίκο Κοκλώνη.

Η ηθοποιός δήλωσε στις κάμερες πως ανυπομονεί για το αυριανό γύρισμα για την πρεμιέρα του σόου "It's Show Time" που θα προβληθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21.00 από το Open Αμέσως μετά κατευθύνθηκε με λιμουζίνα προς το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει στo κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: www.lifo.gr