Η «Ωκεανίς» στο γήπεδο -Ο καιρός στα γήπεδα της Super League -Το ματς για το οποίο υπάρχει κίνδυνος

Διαβάστε την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τα οκτώ γήπεδα, στα οποία θα διεξαχθούν αγώνες της Super League

Η «Ωκεανίς» στο γήπεδο -Ο καιρός στα γήπεδα της Super League -Το ματς για το οποίο υπάρχει κίνδυνος

Η κακοκαιρία χτυπά ήδη τη χώρα με πολύ κρύο, καταιγίδες και χιονοπτώσεις. Δείτε τι καιρό θα κάνει στα γήπεδα, στα οποία θα διεξαχθούν αγώνες της Super League.

Σήμερα, στην Ξάνθη, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται στις 16:00 τον Λεβαδειακό. Η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα δεν θα ξεπεράσει τους 3 βαθμούς Κελσίου, χωρίς άλλα φαινόμενα.

Στην Τρίπολη, ο αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο θα αρχίσει στις 17:15 με θερμοκρασία, περίπου στους 0 βαθμούς Κελσίου και χιονόνερο η χιόνια όσο περνά η ώρα.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης με τη θερμοκρασία να προβλέπεται κάτω των 2 βαθμών Κελσίου ενώ υπάρχει πρόβλεψη για χιονόπτωση.

Την Κυριακή, το πρώτο χρονικά ματς είναι αυτό ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00, η θερμοκρασία αναμένεται να είναι 5 βαθμού Κελσίου και προβλέπεται ασθενής βροχή.

Ακολουθεί, στη Λαμία, στις 19:00 η αναμέτρηση Λαμία - ΑΕΛ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00, οπότε και αναμένεται η θερμοκρασία να μην ξεπεράσει τον 1 βαθμό ενώ υπάρχει πρόβλεψη για ασθενή χιονόπτωση. Όμως στα Λαμία προβλέπεται να χιονίσει από απόψε, οπότε τα πάντα θα εξαρτηθούν από την ένταση των φαινομένων.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στις 19:30. Η θερμοκρασία θα είναι μόλις δύο βαθμοί, με συννεφιά αλλά όχι χιόνι.

Όσον αφορά τη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 17:15. Αραιή συννεφιά και 7 βαθμού Κελσίου αναφέρει η πρόβλεψη.

Τέλος, στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 19:00. Στους έξι βαθμούς Κελσίου αναμένεται η θερμοκρασία με αραιή συννεφιά.

Συνεπώς, από τα ματς που περιλαμβάνει η αγωνιστική, μόνο αυτό στη Λαμία δείχνει -σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ- να διατρέχει κάποιο κίνδυνο, με τις περισσότερες πιθανότητες πάντως να είναι ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά.