Θρήνος στον Απόλλωνα: «Έφυγε» ο Σταύρος Λαζαρίδης

Μαύρη είναι η σημερινή μέρα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Λαζαρίδης, ένας από τους πλέον επιτυχημένους προέδρους στην ιστορία του συλλόγου, με μακρά θητεία στα διοικητικά της κοκκινόμαυρης ΠΑΕ.

Θρήνος στον Απόλλωνα: «Έφυγε» ο Σταύρος Λαζαρίδης

Ο Σταύρος Λαζαρίδης ήταν διοικητικός ηγέτης και χρηματοδότης του Απόλλωνα τον οδήγησε στην άνοδο στην Α’ Εθνική το 1992, όταν μέλη της ομάδας ήταν μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών όπως οι Μπορμπόκης, Τσέκος, Αμανατίδης, Ιωαννίδης, Νόλης, Βλαχούδης, Δημητριάδης, Τσουλουκίδης, Σαμολαδάς, Πηνιώτης, οι εμπειρότεροι Τομπουλίδης, Σεμερτζίδης και πολλοί ακόμη.

Συγκαταλέγεται στους επιχειρηματίες που προσέφεραν πολλά σε οικονομικό επίπεδο στον Απόλλωνα και τον βοήθησε σε διάφορες περιόδους της ιστορίας του. Ήταν, επίσης, διακεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, πολύ στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Παράλληλα, φίλος και κουμπάρος του αρθρογράφου της Metrosport, Δημήτρη Μπούζα.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Απόλλωνα, που ως γνωστόν έχασε πριν από λίγους μήνες έναν ακόμη πολύ σπουδαίο πρόεδρο, τον Χάρρυ Κλυνν. Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του εκλιπόντος εκφράζει ο σύλλογος παλαιμάχων του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η νεκρόσιμος ακολουθία.

Πηγή: topontiki