Υποψήφια με τον Μώραλη η Μανωλιουδάκη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος θα είναι στον Πειραιά στις δημοτικές εκλογές, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Υποψήφια με τον Μώραλη η Μανωλιουδάκη

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού θα πολιτευτεί με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα, να καλωσορίζω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» την Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες αθλήτριες που διαθέτει η Ελλάδα, με μεγάλες διακρίσεις σε εθνικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Φιλιώ είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αρχηγός υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού και επτά φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος με τον Ολυμπιακό.

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη αγαπάει την πόλη μας, την έχει τιμήσει μέσα από την πορεία της στην υδατοσφαίριση και μας έχει κάνει όλους περήφανους, τον Ολυμπιακό, τον κόσμο του αλλά και τη χώρα, με τις σπουδαίες διακρίσεις της. Η Φιλιώ έχει μάθει να δουλεύει, να αγωνίζεται και να βγαίνει νικήτρια. Είναι ένας νέος άνθρωπος, με διάθεση προσφοράς και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλει στο όραμά του συνδυασμού μας για έναν Πειραιά Νικητή».

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, σε δήλωσή της επεσήμανε: «Με μεγάλη μου χαρά συμμετέχω στην επιτυχημένη ομάδα του «Πειραιά Νικητή», ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά. Πιστεύω στο έργο και στο όραμα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής». Τα τελευταία 4,5 χρόνια έχω δει να γίνονται σημαντικές παρεμβάσεις και πολύ μεγάλες αλλαγές στον Πειραιά σε όλα τα επίπεδα, στον αθλητισμό στον πολιτισμό, στην κοινωνία. Όπως έχω μάθει μέσα από την πορεία μου στον αθλητισμό να δουλεύω σκληρά, να αγωνίζομαι και να θέτω υψηλούς στόχους, το ίδιο επιθυμώ να κάνω και τώρα για τον Πειραιά που όλοι αγαπάμε».