Αμαξοστοιχία παρέσυρε και σκότωσε άνδρα έξω από τη Λάρισα

Η αμαξοστοιχία παρέσυρε και σκότωσε τον άνδρα. 

Αμαξοστοιχία παρέσυρε και σκότωσε άνδρα έξω από τη Λάρισα

Τραγωδία στις ράγες σήμερα (27/8) λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν αμαξοστοιχία του προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Λάρισα παρέσυρε και σκότωσε άνδρα που υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε στις γραμμές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΓΟΣΕ, «σήμερα στις 09:12, ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο 1593 με 68 επιβάτες (Θεσσαλονίκη- Λάρισα), αντιλήφθηκε την παρουσία ατόμου επί της σιδηροδρομικής γραμμής, πριν τον Σταθμό της Λάρισας.

Ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενεργοποίησε το σύστημα αυτόματης πέδησης και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας, ωστόσο δεν ήταν δυνατό να αποφύγει την παράσυρση του ατόμου. Η αμαξοστοιχία παραμένει στο σημείο, όπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών».

Λόγω του συμβάντος, αναμένονται καθυστερήσεις και ενδεχόμενες τροποποιήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Θεσσαλονίκη – Λάρισα.

Πηγή: ertnews.gr



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110