Ο νέος υπουργός Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, έχει γιό πασίγνωστο σεφ (pic)

Ο πατέρας είναι αρχηγός του ΓΓΕΘΑ και νέος υπουργός Αμυνας, μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου, ενώ ο γιος αρχηγός της κουζίνας και... θαλασσόλυκος!

Ο νέος υπουργός Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, έχει γιό πασίγνωστο σεφ (pic)

Ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, o νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, είναι ο πατέρας του Γιάννη που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Master Chef, στο Mega. Μάλιστα, είχε φθάσει και μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού και έχασε στο νήμα από τον Ακη Πετρετζίκη.

Ο Ρεθυμνιώτης κ. Αποστολάκης, με τη λαμπρή σταδιοδρομία στο Πολεμικό Ναυτικό, είναι κι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Η σύζυγός του που έχει δημιουργήσει σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο και οι δύο γιοι του είναι αυτοί που τον κάνουν υπερήφανο..

Οσον αφορά τον Γιάννη Αποστολάκη κάνει μια λαμπρή καριέρα ως τηλεοπτικός σεφ και... όχι μόνο. Αμέσως μετά το Master Chef ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στις διάφορες εκπομπές Σαββατοκύριακου που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά τους ακολουθεί και φέτος στο Dot, στον ΣΚΑΪ.

Ομως, το γυαλί φαίνεται ότι πάει ιδιαίτερα στο γιο του νέου ΥΠΕΘΑ, καθώς ο Γιάννης Αποστολάκης κατάφερε να πάρει φέτος τη δική του εκπομπή. Και δεν είχε θέμα τη μαγειρική. Ο Γιάννης Αποστολάκης ήταν επικεφαλής της ομάδας των τηλεοπτικών Θαλασσόλυκων, μιας ταξιδιωτικής εκπομπής που προβλήθηκε από το ΣΚΑΪ και εντυπωσίασε με την πρωτοτυπία της αλλά και με το... εύφλεκτο του χαρακτήρα του γιου του υπουργού.

Μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και την Κάλια Ελευθερίου, με ένα ιστιοπλοϊκό εξερεύνησαν το νότιο Αιγαίο, δημιουργώντας μια εκπομπή με πραγματικά μοναδικά πλάνα. Μέσα από την εκπομπή, έδειξε, μάλιστα, μια διαφορετική πλευρά του εαυτού του, αφού σε αντίθεση με την κουζίνα που μοιάζει πάντα ήρεμος, στη θάλασσα, δεν σηκώνει κουβέντα. Ηταν βέβαια και ο καπετάνιος και όπως είναι γνωστό στη θάλασσα, για να πάνε όλα καλά, όλοι πρέπει να ακούν τον αρχηγό! Πάντως, δεν δίστασε και με τις κάμερες παρούσες να τσακωθεί άγρια με ντόπιους στους Αρκιούς και να ρίξει και τα μπινελίκια τους γιατί δεν τους άφηναν να δέσουν.

Στα πρώτα βήματα της καριέρας του, ο Γιάννης Αποστολάκης είχε δηλώσει για την οικογένειά του:

«Δεν είχαμε τα τρελά λεφτά στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν μας έλειψαν τα βασικά αγαθά. Μπορεί να μην είχα τα χιλιάδες παιχνίδια που ήθελα και ζητούσα, αλλά είχαμε όσο ακριβώς χρειαζόμασταν. Δεν με κακόμαθαν οι γονείς μου -και ευτυχώς, δηλαδή. Ο πατέρας μου είναι ναυτικός και η μητέρα μου έχει μια σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο -κανονικοί άνθρωποι, νορμάλ εισοδήματα. Νιώθω πολύ τυχερός για την οικογένειά μου, γιατί με μεγάλωσαν με καλές αρχές και πρότυπα. Αν και ως παιδί ήμουν… κάπως».

Πηγή: | iefimerida.gr