Ένταλμα για τεστ DNA στην υπόθεση βιασμού που εμπλέκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η αστυνομία του Λας Βέγκας εξέδωσε ένταλμα για τεστ DNA στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού που εμπλέκεται.

Ένταλμα για τεστ DNA στην υπόθεση βιασμού που εμπλέκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η αστυνομία του Λας Βέγκας θέλει να εξακριβώσει εάν το DNA που βρέθηκε στο φόρεμα της Κάθριν Μαγιόρκα, ανήκει στον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Έτσι, εξέδωσε ένταλμα για εξέταση DNA.

Σύμφωνα πάντως με τον δικηγόρο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Πίτερ Σ. Κρίστιανσεν, πρόκειται για ένα βιαστικό αίτημα, καθώς σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ότι έγινε στο Λας Βέγκας ήταν συναινετικό και σε καμία περίπτωση η Κάθριν Μαγιόρκα δεν έπεσε θύμα βιασμού.

Αναλυτικά, ο δικηγόρος του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Ρόναλντο πάντα επιμένει, όπως κάνει και σήμερα, πως ό,τι έγινε στο Λας Βέγκας το 2009, ήταν συναινετικό, κάτι το οποίο δεν καθιστά έκπληξη την ύπαρξη DNA και το γεγονός ότι η αστυνομία προχώρησε σε αυτό το πολύ βασικό αίτημα»

Παράλληλα, οι δικηγόροι της Κάθριν Μαγιόρκα προσπαθούν να αποκαταστήσουν την εξωδικαστική συμφωνία που είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής με την ίδια. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να μη δημοσιοποιηθούν ποτέ οι κατηγορίες εναντίον του ποδοσφαιριστή με αντάλλαγμα 375.000 δολάρια.