Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, χιόνια στα ορεινά τμήματα.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα έχουμε στα δυτικά, χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Ομαλά θα κυλήσει το επόμενο τρίημερο στα κεντρικά και ορεινά τμήματα της χώρας.   

Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, χιόνια στα ορεινά τμήματα.

Με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά κυρίως τμήματα. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές. Παράλληλα, την Κυριακή και τη Δευτέρα ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στην κεντρική και νότια κυρίως χώρα.

Οι άνεμοι το Σάββατο στα βόρεια θα είναι βοριάδες 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα δυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Την Κυριακή σταδιακά θα επικρατήσουν νοτιάδες 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ στα κεντρικά και νότια, ενώ τη Δευτέρα νότιοι άνεμοι θα πνέουν σε όλη τη χώρα με ένταση 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο και μικρή άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία: τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και στα δυτικά ημιορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη: πρόσκαιρες βροχές και το θερμόμετρο από 6 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα: τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και βόρεια ημιορεινά, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο: τοπικές βροχές, χιόνι στα ορεινά και το μεσημέρι καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 6 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα: παροδικές βροχές και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες: τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου: τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία: την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 6 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική: παροδικά αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα, άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.