Αρπαγή επιχειρηματία στον Πειραιά: Μπλούζες ΕΚΑΜ φόραγαν οι κακοποιοί

Σε εξέλιξη βρίσκεται το «θρίλερ» με την απαγωγή, το πρωί της Πέμπτης (27/12), γνωστού επιχειρηματία από την περιοχή του Πειραιά, ο οποίος ασχολείται με την εισαγωγή προϊόντων αλλά και τον εφοδιασμό πλοίων.

Αρπαγή επιχειρηματία στον Πειραιά: Μπλούζες ΕΚΑΜ φόραγαν οι κακοποιοί

Ο επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα γνωστός στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά καθώς εδώ και δεκαετίες η οικογένειά του δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων ποτών, αναψυκτικών και ειδών διατροφής, ενώ ασχολείται και με τον εφοδιασμό πλοίων.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα στην κινηματογραφική απαγωγή του Ν.Μ ενώ βρίσκονται υπό έρευνα οι διευρυμένες επαγγελματικές δραστηριότητες του επιχειρηματία ο οποίος εισάγει μεγάλες ποσότητες προϊόντων από τρίτες χώρες με σκοπό τόσο την μετέπειτα εξαγωγή τους όσο και την διάθεση αυτών των προϊόντων σε διάφορες ναυτιλιακές εταιρείες για τον ανεφοδιασμό πλοίων.

Παράλληλα φαίνεται πως συνεργάζεται τόσο με χονδρέμπορους ποτών ενώ είναι αποκλειστικός διανομέας σε πολλά επώνυμα ποτά.

Αυτόπτες μάρτυρες, είδαν τους απαγωγείς να βάζουν με κινηματογραφικό τρόπο τον γνωστό επιχειρηματία μέσα σε αυτοκίνητο κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του. Το συμβάν έλαβε χώρα στην Ακτή Θεμιστοκλέους γύρω στις 9:00 όταν ο επιχειρηματίας κατέβηκε από το σπίτι του με σκοπό να επιβιβαστεί στο τζιπ που είχε παρκαρισμένο από κάτω.

Εκείνη την ώρα τέσσερις εύσωμοι άντρες τον αιφνιδίασαν και τον έβαλαν με την βια στο αυτοκίνητό τους επίσης τύπου τζιπ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση στα στενά της περιοχής. την αστυνομία φαίνεται να ειδοποίησε η οικιακή βοηθός η οποία και έβαλε τις φωνές βλέποντας το σκηνικό της αρπαγής.

Ο απαχθείς επιχειρηματίας, δεν απαντά στις επαναλαμβανόμενες κλήσεις της μητέρας του, που ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν, ενώ πλέον είναι ενήμερες και οι Αρχές, που ερευνούν την υπόθεση.


Πηγή: topontiki.gr