Καιρός: Με αλυσίδες στην Πάρνηθα - Επέλαση του χιονιά στη Βόρεια Ελλάδα!

Η θερμοκρασία έχει πέσει μέχρι και 18 βαθμούς Κελσίου σε διάφορες περιοχές της χώρας και ήδη σε πολλά σημεία της βόρειας Ελλάδας ο χιονιάς έχει κάνει την επέλασή του, με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες να κάνουν «λευκά Χριστούγεννα»!

Καιρός: Με αλυσίδες στην Πάρνηθα - Επέλαση του χιονιά στη Βόρεια Ελλάδα!

Στην Πάρνηθα, μάλιστα, από το τελεφερίκ μέχρι το καζίνο, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες. Η χιονόπτωση είναι αρκετά έντονη. Η κυκλοφορία από τις 12:00 γίνεται με προβλήματα, σύμφωνα με την Τροχαία.

Οι άνθρωποι του καταφυγίου Μπάφι αναφέρουν, σύμφωνα με το Εθνος, ότι ο δρόμος για το καταφύγιο Μπάφι έχει κλείσει λόγω της πυκνής χιονόπτωσης. Εφιστούν άλλωστε την προσοχή στους πεζοπόρους καθώς τα μονοπάτια έχουν επίσης κλείσει.

Σταδιακά ο καιρός στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα θα παρουσιάσει βελτίωση και μέχρι αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στη Χαλκιδική, Παράλληλα, από τις απογευματινές ώρες βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις εκδηλώνονται στα ορεινά της Κρήτης.

Πηγή: topontiki.gr