Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Βίντεο από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου στη φυλακή

Μέσα στις φυλακές Αυλώνα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συγκρατούμενους του, ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Βίντεο από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου στη φυλακή

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο 19χρονος ο οποίος είναι ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ημέρα που εισήχθη στις φυλακές της Αυλώνας η ζωή του είχε γίνει ένα μαρτύριο, με αποκορύφωμα μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, όταν συγκρατούμενοι του άρχιζαν να τον βρίζουν πίσω από την κλειστή πόρτα του κελιού του. Λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να την παραβιάσουν και να μπουν μέσα. Άρχισαν να τον δέρνουν αλύπητα. Ο 19χρονος διακομίστηκε στο κέντρο υγείας και από εκεί στον Ευαγγελισμό.

Η διοικητής του νοσοκομείου Νάγια Μητσάκη μίλησε το πρωί της Τρίτης στην ΕΡΤ για την κρισιμότητα της κατάστασής του: «Εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε. Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».

Το βίντεο προέβαλε το κανάλι Open.