Εγκλημα στη Ρόδο: Η φοιτήτρια είχε βιασθεί -Την είχαν χτυπήσει τόσο άγρια που της κόπηκε το αυτί

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της 21χρονης στη Ρόδο.

Εγκλημα στη Ρόδο: Η φοιτήτρια είχε βιασθεί -Την είχαν χτυπήσει τόσο άγρια που της κόπηκε το αυτί

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Όπως έγινε χθες γνωστό από τον συνήγορο της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξη Κούγια, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, της έδεσαν τα πόδια πριν την πετάξουν στη θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο κ. Κούγιας, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανέφερε πως η άτυχη 21χρονη δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως, διότι τα χτυπήματα ήταν πάρα πολύ σοβαρά, ενώ σημείωσε πως σίγουρα το κορίτσι είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί με αυτό τον άγριο τρόπο.

«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ επανέλαβε ότι: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια».

«Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε, πέρασαν οχτώ ώρες», είπε ο δικηγόρος.

Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της, ενώ ήταν μάλιστα τόσο δυνατό, που της έκοψε το αυτί.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα όσα είπε ο 19χρονος Αλβανός Α.Λ στην προανακριτική του κατάθεση, η άτυχη κοπέλα είχε τις αισθήσεις της μετά το χτύπημα με το σίδερο. Ο 19χρονος υποστηρίζει επίσης ότι κρατούσε τα χέρια της άτυχης νεαρής, όσο ο φίλος του την χτυπούσε με το σίδερο.

Πηγή: iefimerida.gr