Ομολογία 19χρονου: «Η Ελένη μας παρακάλαγε να την πάμε στο νοσοκομείο»

Σοκάρει η ομολογία του 19χρονου κατηγορούμενου για τις τελευταίες στιγμές της 21χρονης φοιτήτριας.

Ομολογία 19χρονου: «Η Ελένη μας παρακάλαγε να την πάμε στο νοσοκομείο»

Ανατριχίλα προκαλεί η απολογία του 19χρονου κατηγορούμενου που φέρεται να δολοφόνησε μαζί τον φίλο του, την 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο.

«Εγώ συνευρέθηκα με την Ελένη την προηγούμενη μέρα, αλλά και την ίδια ημέρα είχαμε κανονίσει να βρεθούμε. Ζήτησε η Ελένη να συναντηθούμε και να φέρω κι έναν φίλο μου και πήγαμε στο σπίτι του φίλου μου στην Λίνδο. Τότε, ο φίλος μου, ζήτησε από την Ελένη να κάνει κάτι κι εκείνη αρνήθηκε» φέρεται να είπε στην απολογία του ο 19χρονος.

Σε άλλο σημείο ανεφερε «Τότε ο φίλος μου νευρίασε και την χτύπησε. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο, όμως με πίεσε ο φίλος μου (σ.σ.: ο 21χρονος Ελληνας) να μην την πάμε στο νοσοκομείο. "Πάμε να το τελειώσουμε τώρα, πάμε να την πετάξουμε στα βράχια όπου βρούμε", μου είπε...».

Δικηγόρος 21χρονου: «Καμία ανάμιξη ο πελάτης μου»

Ο δικηγόρος του 21χρονου, Ακης Δημητριάδης, τόνισε ότι ο πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμιξη στην δολοφονία. Τόσο στην πράξη της δολοφονίας, όσο και στα βράχια, όπου φέρονται οι κατηγορούμενοι να πέταξαν την κοπέλα.

«Ο συγκατηγορούμενος είπε ότι αυτός οδήγησε το αυτοκίνητο. Εσείς θεωρείτε δεδομένο ότι έχει πέσει κάποιος από εκεί πάνω. Μπορεί να μην είναι εκεί το σημείο, που βρέθηκε, στο οποίο ήταν αρχικά. Μπορεί να αφέθηκε στην παραλία κι επειδή είναι κλειστός ο κόλπος να την βρήκαν εκεί».

Μεταξύ άλλων είπε: «Έχουμε μιλήσει με τον πελάτη μου, αλλά θα τα σχολιάσουμε μετά την απολογία μας. Αν δεν υπάρχουν ίχνη δεν στοιχειοθετείται βιασμός. Ψάχνω να βρω αν υπήρξαν στοιχεία βίας. Εξαναγκάστηκε; Υπάρχει κάποιο στοιχείο που να το αποδεικνύει;».

Πηγή: topontiki.gr