Δολοφονία στη Ρόδο: Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης: «Χτυπούσε 2 μέρες στα βράχια»

Oι λιμενικές Αρχές, ξετυλίγουν το κουβάρι της αποτρόπαιης δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Δολοφονία στη Ρόδο: Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης: «Χτυπούσε 2 μέρες στα βράχια»

Σπάει καρδιές η δήλωση στο «Εθνος» του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας, Ιωάννη Τοπαλούδη, δάσκαλου στο επάγγελμα και αντιδημάρχου Διδυμοτείχου, που έφτασε χθες βράδυ στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας, μεταφέροντας και τη σορό της κόρης του, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα βράχια της Λίνδου, στη Ρόδο.

Την ίδια ώρα οι λιμενικές Αρχές, που ξετυλίγουν το κουβάρι της αποτρόπαιης δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, κρατούν έναν 19χρονο και έναν 21χρονο, οι οποίοι φέρονται ως δράστες της δολοφονίας, ενώ τα κίνητρα παραμένουν ασαφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτριος Φερεντίνος, αναμένεται να ασκήσει δίωξη εναντίον των δύο φερόμενων δραστών και για βιασμό, κατηγορία που βασίζεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι δύο νεαροί μετέφεραν σε διαμέρισμα της Λίνδου την 21χρονη φοιτήτρια και όταν εκείνη αρνήθηκε τις ερωτικές τους προκλήσεις, ο ένας τη χτύπησε με βαρύ μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι, πιθανόν ένα ατμοσίδερο. Οταν η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της, εκείνοι, πιστεύοντας ότι είχε πεθάνει, τη μετέφεραν με ένα λευκό βαν που ανήκει στον 21χρονο στην παραλία Φώκια σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από την πόλη της Ρόδου και την πέταξαν στη θάλασσα.

Στη Ρόδο ο 21χρονος ήταν γνωστός κυρίως λόγω των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της οικογένειάς του, ενώ ο 19χρονος είναι αθλητής πολεμικών τεχνών και από κάποιους χαρακτηρίζεται ως οξύθυμος και με επιθετική συμπεριφορά. «Ενα μεγάλο “γιατί” θα μας βασανίζει όσα χρόνια και αν περάσουν. Γιατί το έκαναν; Λίγη σημασία έχει ποιοι ήταν. Το θέμα είναι γιατί; Ποτέ δεν θα ξεπεράσουμε το ότι το κορμάκι της Ελένης μας χτυπούσε για δύο μέρες στα βράχια. Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός» είπε ο πατέρας της. Οι λιμενικές Αρχές έφτασαν στους δύο ύποπτους από το υλικό καμερών που υπάρχουν σε σημεία του νησιού και έδειξαν τις κινήσεις του λευκού βαν στο οποίο ήταν μαζί με την 21χρονη, ενώ κατά πληροφορίες βρέθηκαν και ίχνη DNA σε κάποιο σπίτι όπου πήγε νωρίτερα το θύμα.