Αυτός είναι ο 29χρονος Έλληνας που κατηγορείται για βιασμό ταξιτζή (pic)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 29χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος Έλληνα οδηγού ταξί.

Αυτός είναι ο 29χρονος Έλληνας που κατηγορείται για βιασμό ταξιτζή (pic)

Πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα.

Πριν από μερικές εβδομάδες ένας οδηγός ταξί έπεσε θύμα βιασμού. Κατά τη διάρκεια της κούρσας ο δράστης νάρκωσε τον οδηγό με υπνωτική ουσία στον καφέ του.

Λίγη ώρα αργότερα και ο οδηγός ταξί και ο φερόμενος ως δράστης κατέληξαν, άγνωστο πώς, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Εκεί ο οδηγός ταξί αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι γιατροί εντόπισαν σημάδια βιασμού.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.