Μήνυση Λύτρα στην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση!

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας κατέθεσε μήνυση κατά της συζύγους του Σοφίας Πολυζωγόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ αρνήθηκε την παραβίαση τους περιοριστικούς όρους.

 Μήνυση Λύτρα στην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση!

Λίγες ώρες πριν την αναμενόμενη προφυλάκιση του την Πέμπτη (20.06) ο Απόστολος Λύτρας προχώρησε σε μήνυση κατά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο ποινικολόγος καταφέρεται εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

Πρόκειται για πλημμέληματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη μήνυση που κατατέθηκε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετέβη στο ΑΤ Παλλήνης με τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό, ο οποίος θα ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη.

Νωρίτερα, στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης είχε παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας, μετά το ένταλμα σύλληψής του από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, που έκριναν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο κ. Λύτρας, που θα οδηγηθεί την (Πέμπτη 20/6) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, φτάνοντας στο τμήμα, δήλωσε εκ νέου μετανιωμένος για την πράξη του και ανέφερε ότι βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια.

Παράλληλα, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την επίσκεψη της κόρης του, της πρώην συζύγου του και του δικηγόρου του το βράδυ της Τρίτης (18/6) στο σπίτι που διαμένει πλέον η σύζυγός του, ενώ ανέφερε ότι δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα.