Oμολογία του δολοφόνου της 11χρονης: «Προσπάθησα να την βιάσω, αντέδρασε και την σκότωσα»

Το κίνητρο τη δολοφονίας της 11χρονης ανιψιάς του ομολόγησε ο 37χρονος.

Oμολογία του δολοφόνου της 11χρονης: «Προσπάθησα να την βιάσω, αντέδρασε και την σκότωσα»

Κυνικός ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος περιέγραψε πώς προσπάθησε να βιάσει το 11χρονο παιδί και όταν εκείνο αντέδρασε και προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια του δεν δίστασε να αρπάξει ένα κατσαβίδι και να της καταφέρει απανωτά χτυπήματα μέχρι να δει το παιδί να καταρρέει νεκρό.

Ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται που πέταξε το κατσαβίδι, ενώ είπε στους αστυνομικούς της ασφαλείας Πύργου το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κλείσει το στόμα του παιδιού για να μην αποκαλύψει σε κανέναν την φρίκη που λίγο νωρίτερα προσπάθησε να κάνει στο 11χρονο κορίτσι.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον δράστη ξεκίνησε όταν οι αρχές εντόπισαν βίντεο που δείχνουν το παιδί να μπαίνει στο αυτοκίνητό του ενώ πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει από χθες η αποκάλυψη ότι αν και είχε καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου δεν είχε πάει φυλακή ούτε μία ημέρα και κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το 14χρονο κορίτσι για το βιασμό του οποίου είχε καταδικαστεί ήταν πρώτη ξαδέλφη του πατέρα της 11χρονης.

Σήμερα, Τρίτη 11/06 αναμένεται να εξεταστεί η σορός της 11χρονης της στυγερής δολοφονίας στην Ηλεία, ώστε να γίνει γνωστή η αιτία θανάτου της. Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, οι οποίες ερευνούν τα κίνητρα του καθ’ομολογία δολοφόνου, ο οποίος και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τι είπε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ

«Είχε δικαστεί το 2020 στη Ζάκυνθο όμως ήταν ελεύθερος γιατί τότε του έδινε ο νόμος το δικαίωμα με περιοριστικούς όρους. Δεν φυλακίστηκε ποτέ, ούτε εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό η απόφαση του δικαστηρίου» είπε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου σημειώνοντας ότι αν δικαζόταν σήμερα, θα βρισκόταν στην φυλακή σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα».

«Συνέχιζε και έδινε το παρών» είπε, αναφερόμενη στο γεγονός ότι έπρεπε να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα και σημείωσε ότι ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ποιο ήταν το κίνητρό του. «Φαίνεται ότι το παιδί εισέρχεται στο όχημα με τη θέλησή του καθώς πρόκειται για ένα άτομο της εμπιστοσύνης του» τόνισε η ίδια.

Πηγή: cnn.gr