Συνελήφθησαν Έλληνες ως εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα της κοκαΐνης στο Εκουαδόρ (pic)

Οι Αρχές του Ισημερινού έδωσαν φωτογραφίες των συλληφθέντων ελαφρώς με ελαφρώς καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Συνελήφθησαν Έλληνες ως εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα της κοκαΐνης στο Εκουαδόρ (pic)

Σχετικά με την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών σε Ελλάδα και Εκουαδόρ δήλωσε χθες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Παναγιωτόπουλος επικεφαλής της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής: «Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση που επέφερε ισχυρό πλήγμα σε κυκλώματα ναρκωτικών με διεθνικό χαρακτήρα. Έχει μεγάλη σημασία αυτή η επιτυχία γιατί δείχνει ότι η συνεργασία διαφόρων χωρών μπορεί να επιφέρει σπουδαία αποτελέσματα στον διαρκή αγώνα για την εξάρθρωση διεθνικών κυκλωμάτων ναρκωτικών που είναι η μάστιγα της σύγχρονης εποχής»

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η αξία του κάθε κιλού κοκαΐνης, από τα 382 που κατασχέθηκαν εντός ιστιοφόρου στο Εκουαδόρ, φτάνει στην Αυστραλία μέχρι και τα 80 χιλιάδες δολάρια το κιλό η αγορά».

Σήμερα, οι αρχές του Ισημερινού έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τα πρόσωπα των Ελλήνων συλληφθέντων, έχοντας φροντίσει να τα καλύψουν ελαφρώς, διότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης.

Την εξάρθρωση του κυκλώματος με την κοκαΐνη ανακοίνωσαν μέσω Twitter οι αρχές του Ισημερινού.

Μάλιστα, δημοσιεύουν και φωτογραφίες από τα πρόσωπα των Ελλήνων συλληφθέντων, εχοντας φροντίσει να τα καλύψουν ελαφρώς, διότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης.

Σημειώνεται ότι έως τώρα έχουν κατασχεθεί στο Εκουαδόρ περισσότερα από 300 κιλά κοκαΐνης, ενώ, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προορισμός του φορτίου που κατασχέθηκε ήταν η Αυστραλία.

Πηγή: topontiki

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ