Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Ανάπαυλα ενόψει Πάσχα για τις Ευρωεκλογές από τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους ταξιδεύουν οι περισσότεροι ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Στην Τήνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός, όπου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα, πριν επιστρέψει στην Αθήνα, καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του θα μεταβεί στην Τήνο προκειμένου να περάσουν μαζί τις ημέρες του Πάσχα. Υπενθυμίζεται ότι την Μεγάλη Πέμπτη ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την λειτουργία των Αγίων Παθών στην Μητρόπολη Αθηνών με εικόνες από την θερμή χειραψία Μητσοτάκη-Ιερώνυμου.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα. Εκτός από τις επισκέψεις και τις επαφές με τοπικούς παράγοντες που περιλαμβάνει το πρόγραμμά του, θα παραστεί στις ακολουθίες των ημερών και θα παρακολουθήσει και τα παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα του νησιού. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα επισκεφτεί τους Παξούς.

«Εντός των τειχών» θα παραμείνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής απόψε θα παραστεί στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω και το Μ. Σάββατο θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών. Την Τρίτη του Πάσχα θα επισκεφτεί τη Σέριφο και στη συνέχεια ξεκινά περιοδεία στην Κρήτη.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λαμία, όπου αναμένεται να κάνει ολιγοήμερες διακοπές.

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το Πάσχα ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Στο Κιλκίς ο Δημήτρης Νατσιός και στην Καλαμάτα ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Τo μήνυμα της Σταύρωσης, είναι το μήνυμα της υπέρτατης θυσίας, αλλά και της μηδενικής ανοχής στην αδικία και του αγώνα για Δικαιοσύνη», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε ότι «η Ανάσταση έρχεται μετά τη Σταύρωση αρκεί να παλέψουμε και να μην παραιτηθούμε».

Πηγή: ertnews.gr