Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Πήρε εξιτήριο ο 39χρονος

Εξιτήριο πήρε ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Πήρε εξιτήριο ο 39χρονος

Εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, όπου η 28χρονη Κυριακή Γρίβα άφησε την τελευταία της πνοή έξω από το φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος.

Η Γενική Γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε συνεννόηση με τους ειδικούς αποφάσισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τη μεταφορά του στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος νοσηλεύτηκε αρχικώς στο Αττικό Νοσοκομείο, διασωληνωμένος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε χρησιμοποιώντας τις γάζες που είχε από τον αυτοτραυματισμό του έξω από το Α.Τ.

Μετά την αποσωλήνωσή του εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, αφού ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.

Η άτυχη Κυριακή ξεψύχησε το βράδυ της 1ης Απριλίου ενώ είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές από τον 39χρονο και αφού προηγουμένως είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων για να ζητήσει βοήθεια.

Πηγή: in.gr