Πολεμικό συμβούλιο Ισραήλ: Η πλειοψηφία θέλει απάντηση στην επίθεση του Ιράν (vid)

Συνεδρίασε το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ με διαφωνίες ως προς την ένταση και τον χρόνο μιας επίθεσης κατά του Ιράν

Πολεμικό συμβούλιο Ισραήλ: Η πλειοψηφία θέλει απάντηση στην επίθεση του Ιράν (vid)

Χωρίς συμφωνία ως προς τον χρόνο και την ένταση της απάντησης του Ισραήλ κατά του Ιράν, ολοκληρώθηκε νωρίτερα η συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου στο Ισραήλ.

Η πλειοψηφία του ισραηλινού πολεμικού υπουργικού συμβουλίου τάσσεται υπέρ μιας απάντησης στην επίθεση του Ιράν, όπως αναφέρει το Reuters. Το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο θέλει απάντηση, αλλά διχάζεται ως προς την κλίμακα και το χρονοδιάγραμμα της απάντησης αυτής, μεταδίδει ακόμα το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές του Ισραήλ.

Το πενταμελές πολεμικό υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο υπουργός Άμυνας Γιοβ Γκάλαντ και ο υπουργός Πολέμου Μπένι Γκαντζ έχουν εξουσίες λήψης αποφάσεων, συνεδρίασε για να συζητηθεί η επίθεση του Ιράν, κατά την οποία εκτοξεύτηκαν πάνω από 330 πύραυλοι και drones στο Ισραήλ. Το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο είχε αποφασίσει ότι θα απαντούσε στην επίθεση του Ιράν, αλλά δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις ως προς τον ακριβή χρόνο και την ένταση που θα έχει η απάντηση αυτή.

Πηγή: lifo.gr