Επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ – Εξι νεκροί

Συναγερμός σήμανε στο Σίδνεϊ στην Αυστραλία, όταν άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι σε ανθρώπους που βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο Bondi Junction. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους 

Επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ – Εξι νεκροί

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μετά από τυφλή επίθεση με μαχαίρι στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction.Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, ο δράστης ήταν ένας, νεαρός περίπου 30 ετών, που εξουδετερώθηκε από πυρά γυναίκας αστυνομικού και είναι νεκρός.

Ωστόσο, ο απολογισμός των θυμάτων αυξήθηκε και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας πέντε άνθρωποι έχουν βρει τραγικό θάνατο από το χέρι του δράστη και ακόμα εννέα έχουν μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομεία της πόλης. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ένα μωρό μόλις εννέα μηνών και η μητέρα του.

Στην αρχή του περιστατικού, η Daily Telegraph μετέδωσε μαρτυρίες που έλεγαν ότι ένας άνδρας «κυνηγούσε και μαχαίρωνε ανθρώπους». Αυτόπτες είπαν στο ABC ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι ένας άνδρας κυνηγούσε και μαχαίρωνε ανθρώπους πριν κλειδωθεί σε κάποιο χώρο στο εμπορικό κέντρο.