Αντεπίθεση Μένιου Φουρθιώτη στο κανάλι Open – Καταγγέλλει πολιτικές παρεμβάσεις

Συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες προαναγγέλει ο δικηγόρος του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με το Open.

Αντεπίθεση Μένιου Φουρθιώτη στο κανάλι Open – Καταγγέλλει πολιτικές παρεμβάσεις

Ο πρώην παρουσιαστής τμέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Θεμιστοκλή Σοφού, αλλά και της ιδιοκτήτριας εταιρείας των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά Live», δηλώνει πως δεν θα καταθέσει τα όπλα.
Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για τη διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο- Γεώργιο Φουρθιώτη ο Θεμιστοκλής Σοφός δηλώνει:

«Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή», ενώ η ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής:

«Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης, αφορά τα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα».

Πηγή: topontiki