Κασσελάκης: «Θα είμαστε πρώτοι. Δεν κωλώνω σε τίποτα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει το πολιτικό τοπίο.

Κασσελάκης: «Θα είμαστε πρώτοι. Δεν κωλώνω σε τίποτα»

Αποφασισμένος και αισιόδοξος δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης ενόψει των ευρωεκλογών που θα γίνουν τον Ιούνιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που έδωσε στο MEGA μίλησε μεταξύ άλλων για την αποφασιστικότητά του και την πίστη του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν φοβάται να ανανεωθεί, έχει έναν πρόεδρο που δεν κωλώνει σε τίποτα. Δεν θα είναι αποτυχία εάν χάσω με 10 μονάδες. Αποτυχία θα είναι να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας, να συνεργαστούμε με μηχανισμούς συμφερόντων», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Αποτυχία είναι να είσαι επαγγελματίας πολιτικός και να προδίδεις την εκλογική σου βάση. Αποτυχία είναι να λες ότι όλα έχουν ζυγιστεί στο 41% και να αποκαλύπτεται μετά ότι υπάρχει συγκάλυψη και “μονταζιέρα”. Αυτό είναι αποτυχία του πολιτικού συστήματος και του πρωθυπουργού», είπε ασκώντας κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την δική του εκτίμηση για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. «Με τα δεδομένα που πλέον βλέπω σήμερα, πιστεύω ότι είναι απολύτως εφικτό να είμαστε πρώτοι. Αν δεν είμαστε, θα είμαστε πρώτοι στις βουλευτικές. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην σχέση του με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα.

«Τον Αλέξη Τσίπρα τον αγαπάω. Κι αυτός με αγαπάει. Δεν θέλει να πάρει αποστάσεις από εμάς… Πιστεύω είναι ικανοποιημένος από την πορεία που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τις προτάσεις του και την απήχησή του. Όλα αυτά έχουν αναλυθεί. Το Συνέδριο μίλησε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο συμπαγής από ποτέ. Και κάθε μέρα βελτιωνόμαστε».