«Δεν έκλεισε η δικογραφία για τη δολοφονία Λυγγερίδη στον Ρέντη»

Πήγες της αστυνομίας διαψεύδουν τις φήμες ότι έχει κλείσει η υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον Ρέντη.

«Δεν έκλεισε η δικογραφία για τη δολοφονία Λυγγερίδη στον Ρέντη»

Ανοιχτή παραμένει, παρά τα όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, η δικογραφία για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη στις αρχές Δεκεμβρίου.

Το «Law & Order» επικοινώνησε με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες διέψευσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κλείσιμο της δικογραφίας με μόνο κατηγορούμενο τον 18χρονο.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως η ανακρίτρια Πειραιά πήρε την απόφαση να κλείσει η δικογραφία ώστε να μη παρέλθει το 18μηνο και απελευθερωθεί ο 18χρονος που έχει προφυλακιστεί από την ανακρίτρια Πειραιά, για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα.

Κατά τις ίδιες πηγές η ανακρίτρια προχώρησε σε αυτή την δικονομική ενέργεια, προκειμένου να μην παρέλθει χρόνος και αποφυλακιστεί στο 18μηνο ο 18χρονος, χωρίς να έχει γίνει η δίκη του 18χρονου, καθώς εκκρεμεί η έρευνα για την αποκάλυψη των υποκινητών και ηθικών αυτουργών.

Πηγή: lawandorder.gr