Σερβία: Δύο συλλήψεις για το θάνατο δίχρονης

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές στη Σερβία για το θάνατο της δίχρονης Ντάνκα Ίλιτς ο οποίος έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Σερβία: Δύο συλλήψεις για το θάνατο δίχρονης

Οι αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες που χτύπησαν το μικρό κορίτσι με το όχημά τους όταν βγήκε από μια αυλή στην πόλη της ανατολικής Σερβίας, Μπορ, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπράτισλαβ Γκάσιτς.

Το πτώμα της πετάχθηκε σε χωματερή από τους επιβαίνοντες στο όχημα, ανακοίνωσε η σερβική αστυνομία την Πέμπτη (4/4).

Οι δύο ύποπτοι είναι υπάλληλοι της τοπικής κρατικής εταιρείας ύδρευσης και βρίσκονταν σε αποστολή όταν χτύπησαν το μικρό κορίτσι με το αυτοκίνητό τους, δήλωσε ο Γκάσιτς.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι συλληφθέντες τοποθέτησαν το πτώμα του παιδιού στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, όπου φύλαγαν τα εργαλεία τους και οδήγησαν σε μια χωματερή όπου το πέταξαν.

Οι ύποπτοι παραδέχθηκαν τη διάπραξη του εγκλήματος, ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Το κορίτσι δηλώθηκε για πρώτη φορά ως αγνοούμενο στις 26 Μαρτίου, γεγονός που ώθησε την αστυνομία να απευθύνει εθνική έκκληση για βοήθεια και να κυκλοφορήσει τη φωτογραφία της.

«Ο πατέρας του κοριτσιού τους σταμάτησε με το αυτοκίνητό του και τους ρώτησε αν είδαν το κορίτσι και εκείνοι απάντησαν όχι», δήλωσε ο Γκάσιτς. «Ένας από τους άνδρες αργότερα μάλιστα συμμετείχε στην έρευνα», πρόσθεσε.

Πηγή: cnn.gr