Ο Ρουβίκωνας υποστηρίζει ότι έκανε... εξακρίβωση στοιχείων σε αστυνομικούς (vid)

Ο «Ρουβίκωνας» με κείμενό του στο indymedia υποστηρίζει ότι έκανε έλεγχο στοιχείων σε δύο αστυνομικούς.

Ο Ρουβίκωνας υποστηρίζει ότι έκανε... εξακρίβωση στοιχείων σε αστυνομικούς (vid)

H ανάρτηση, μάλιστα, συνοδεύεται από βίντεο, όπου ακούγεται ο διάλογος των μελών της συλλογικότητας με τα δύο άτομα, τα οποία - σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει ο «Ρουβίκωνας» - είναι αστυνομικοί.

Όπως σημειώνει στο κείμενό του ο «Ρουβίκωνας» το περιστατικό διαδραματίστηκε όταν μέλος της οργάνωσης ειδοποίησε για την παρουσία δύο ατόμων σε μηχανάκι κάτω από το σπίτι του.

Αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σήμερα το πρωί, σύντροφός μας στην περιοχή του Ζωγράφου, μας ειδοποίησε για την επίμονη και ύποπτη παρουσία δύο ατόμων σε παπί κάτω απο το σπίτι του. Μέλη μας έσπευσαν άμεσα στον χώρο και μετά απο λίγο τα δύο αυτά άτομα εντοπίστηκαν και περικυκλώθηκαν.

Στην αρχή παρίσταναν τους άσχετους επικαλούμενοι διάφορες αντικρουώμενες δικαιολογίες για την παρουσία τους. Τα μέλη μας έδειξαν αυτοσυγκράτηση στην οποία βοήθησε και το γεγονός ότι τα δύο αυτά άτομα δεν έφεραν φασιστικά σύμβολα ούτε αντέδρασαν βίαια κάνοντας μας να υποθέσουμε απο τα πρώτα δευτερόλεπτα ότι μάλλον πρόκειται για ασφαλίτες. Μετά απο μια άγονη παράθεση δικαιολογιών, κι αφού άρχισε να γίνεται φανερό το μάταιο των προσπαθειών τους, ένας από αυτούς έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα».

topontiki.gr