Ανήλικη πολίστρια από τη Νέα Σμύρνη σκηνοθέτησε την απαγωγή της

Μια 16χρονη πολίστρια από τη Νέα Σμύρνη φέρεται πως σκηνοθέτησε την απαγωγή της. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε έπειτα από 16 ώρες αναζήτησης στη Θεσσαλονίκη.

Ανήλικη πολίστρια από τη Νέα Σμύρνη σκηνοθέτησε την απαγωγή της

Την απαγωγή της φέρεται πως σκηνοθέτησε μια 16χρονη πολίστρια από τη Νέα Σμύρνη, η οποία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη μετά από 16 ώρες αναζήτησης. Την εξαφάνιση της είχε δηλώσει η μητέρα της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του seleo.gr που έχουν έρθει στη δημοσιότητα η 16χρονη φέρεται να ήθελε να κρύψει ότι έφυγε με την θέληση της για τη Θεσσαλονίκη και είπε στους αστυνομικούς ότι την είχαν απαγάγει και την είχαν αρπάξει με ένα λευκό βαν.

Το ρεπορτάζ από το waterpolo.gr αναφέρει: “Ανάστατοι είναι οι γονείς των αθλητών των συλλόγων της Νέας Σμύρνης μετά από την καταγγελία νεαρής αθλήτριας του τμήματος υδατοσφαίρισης συλλόγου της περιοχής ότι έπεσε θύμα απαγωγής στον περιβάλλοντα χώρο του κολυμβητηρίου.

Η 16χρονη πολίστρια, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στην κατάθεσή της στην αστυνομία, έπεσε θύμα απαγωγής από τρεις άνδρες, οι οποίοι την ακινητοποίησαν βάζοντας της στο πρόσωπο υγρό με το οποίο λιποθύμησε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται η νεαρή αθλήτρια είχε προπόνηση στις 19:00. Η αθλήτρια έφτασε στο κολυμβητήριο περίπου μισή ώρα νωρίτερα συνοδεία του πατέρα της, ο οποίος την άφησε ακριβώς πριν τον πεζόδρομο.

Πλησιάζοντας στο χώρο του γυμναστηρίου γύρω στις 18:40 τρεις νεαροί την ακινητοποίησαν βάζοντας της στο πρόσωπο υγρό με το οποίο λιποθύμησε. Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία, οι τρεις άνδρες μιλούσαν ελληνικά και τη μετέφεραν με βαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας την αναζήτησε μετά το τέλος της προπόνησης, λαμβάνοντας την απάντηση πως η κοπέλα δεν είχε φτάσει ποτέ σε αυτήν. Αυτό τον οδήγησε στο να δηλώσει άμεσα την εξαφάνισή της στο Α.Τ. της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού -και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η κοπέλα- ξύπνησε χωρίς να την αντιληφθούν και όταν οι απαγωγείς σταμάτησαν για ανεφοδιασμό με τρόφιμα, χτύπησε έναν από αυτούς, βγήκε από το αυτοκίνητο, μπήκε σε παρακείμενο φούρνο και κατήγγειλε πως είναι θύμα απαγωγής.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος που βρίσκεται στην περιοχή της Τούμπας κλείδωσαν άμεσα τις πόρτες και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Αστυνομικοί κατέφθασαν άμεσα στο χώρο και κάλεσαν τους γονείς της, οι οποίοι μετέβησαν στην πόλη. Εκεί πραγματοποιήθηκε η καταγγελία, ενώ πάρθηκε κατάθεση και από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Η καταγγελία βρίσκεται στο επίπεδο της έρευνας με την Ελληνική Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: Nou-pou.gr

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ